Horoszkóp

Melyik állatot látod a képen? Megmutatja, mi rejtőzik a lelkedben

Vajon a te lelkedben milyen állat lakozik? Újabb izgalmas állattesztet mutatunk. A látszólag pacának vagy foltoknak tűnő képből szépen lassan kirajzolódik szemed előtt egy állat alakja. Melyiket látod meg először? Megmutatjuk, milyen személyiségre utal. Íme.

Ezúttal is fontos, hogy a képet ne nézd túl hosszan. Ne elemezgesd, ne vizsgáld, és persze ne görgess le először a válaszokért, hiszen azzal önmagadat csapnád be. Amelyik állat alakja elsőként rajzolódik ki a képen, az mutatja meg a lelkedet vagy a mostani lelkiállapotodat a leginkább.

Milyen állatot látsz a képen?
Milyen állatot látsz a képen?

Ha a galambot láttad meg először,

lelked olyan tiszta, akár a frissen hullott hó. A galamb a béke, a remény, a kapcsolat jelképe. Személyiségjegyed szerint inspirálsz másokat, reményt adsz az embereknek, hiszen meglátod a fényt, a jót. A földi világ dolgai nem igazán érdekelnek, ugyanakkor a szemmel nem látható világgal is képes lehetsz kapcsolatot teremteni.

A galamb a tisztaság jelképe
A galamb a tisztaság jelképe

Ha először a pillangó alakja rajzolódott ki,

a szépség, az öröm, az elégedettség jellemezhet mostanában a leginkább. A személyiségteszt szerint pontosan tudod, az élet rövid, ezért mindenképpen szeretnéd kihozni belőle a lehető legtöbbet. Nem szeretsz tervezgetni és nem szeretsz unatkozni sem. A lelkedben lakozó állat arra inspirál, hogy vedd észre, az élet egy hatalmas, virágokkal teli mező. Lelked most fényes és ragyogó, nem csoda, ha ez másoknak is feltűnik és megnéznek téged.

A pillangó a szépséget szimbolizálja
A pillangó a szépséget szimbolizálja

Ha a sas alakja rajzolódott ki először a képen,

akkor egészen biztosan a szabadság a legfontosabb a lelkednek. Keresed a kalandokat, a veszélyeket. Mások fölött repülhetsz, és pontosan tudod, megérdemelted mindezt. Azt is meglátod, amit mások nem. Személyiséged büszke és erős. Nem viseled a korlátokat. A lelked nemes és jóindulatú. Szilárdság és függetlenség jellemez, amit megadsz másoknak is, de tőlük ugyanezt várod el.

A sas a szabadság szimbóluma
A sas a szabadság szimbóluma

Ha a kutya alakja tűnt fel először,

a hűség és a család biztosan fontosabb értéket képviselnek számodra. Önzetlen ember vagy, akinek a szeretetre különösen szüksége van. Kedvesség és melegség árad belőled. Rendkívül megbízható és társaságkedvelő vagy. Szeretteid biztonságban érezhetik magukat melletted. A lelked ragyog, mert árad belőled a szeretet és az öröm.

A kutya a hűség jelképe
A kutya a hűség jelképe

Ha a farkast láttad meg a képen először,

talán magányos lehetsz mostanában. A farkas az egyedüllét jelképe, pedig a valóságban falkában él. Lelked inkább szűk családi vagy baráti körre vágyik. Ugyanakkor szívesen töltöd egyedül is az időt. Lehetsz másokkal kritikus vagy szőrszálhasogató, ennek ellenére nagyon bölcs ember vagy, akiből árad a békesség és a nyugalom.

A farkas vágyik az egyedüllétre
A farkas vágyhat az egyedüllétre

Ha pedig a sáska bukkant fel először a képen,

tudnod kell, ezt a különleges állatot számtalan országban szentként tisztelik. Személyiséged inkább zárkózott, nem nyílsz meg könnyen. Szívesen tanulsz kommunikációs technikákat, a felszínes csevegést ugyanakkor gyűlölöd. Mégsem mondható el rólad, hogy nem tudsz másokkal beszélgetni, csak azért, mert tartózkodó típus vagy. Rendkívül intelligens és figyelmes ember lehetsz, mégis inkább titokban tartod a képességeidet.

A sáska zárkózott típus lehet
A sáska zárkózott típus lehet

(via The Earth Tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top