Horoszkóp

6 dolgot tudnod kell, ha Oroszlánnal randizol

Az Oroszlán jegyű hölgy és férfi vonzó, sármos, elragadó. Nehéz ellenállni kisugárzásának. Viszont neki is lehetnek bogarai, hóbortjai. Hogy mit is kell tudnod, ha Oroszlánnal randevúzol? Ezt a hat dolgot mindenképp.

Az Oroszlán akaratos és önfejű

Nem igazán szereti, ha megmondják neki, mit tegyen. Eltökélt és határozott csillagjegy, büszke és akaratos. Megbízható partnerre vágyik, a megbízhatatlanságot ugyanis az Oroszlán ki nem állhatja. Könnyen dühbe gurul, ilyenkor jobb magára hagyni, amíg lehiggad. Azt viszont semmi esetre se mondd neki, “nyugodj meg, semmi gond”, mert ettől csak még dühösebb lesz.

6 dolgot tudnod kell, ha Oroszlánnal randizol

Az Oroszlán egója erős

Annak ellenére, hogy rendkívül magabiztosnak látszik, az Oroszlán nagyon könnyen megbántódik. Nagyon szereti, ha csodálják, ha nagyszerűségét dícsérik. Biztosan jó pontokat szerzel már az első randin, ha dicséred külsejét, kivételes tehetségét, vagyis az egójára próbálsz hatni.

Az Oroszlán átlát a hamisságon

Nem lehet őt becsapni. Könnyen átlát ugyanis a hamisságon, a csaláson. Jobb, ha nem próbálsz játszmázni vele. Légy vele őszinte, ne játszd túl magad. Ha nem vagy hiteles, nem adod önmagad, semmi esélyed sincs nála.

Az Oroszlán jókedvű

Az Oroszlán szívesen ugrat, imádja a vicceket, persze azt már nem annyira szereti, ha rajta viccelődnek. Mindenesetre, ha egy Oroszlán szívét szeretnéd elnyerni, legyen meg hozzá a kellő humorod.

Az Oroszlán nem tolerálja az ostobaságot

Horoszkópja szerint az Oroszlán intelligens, okos, éles eszű, és rendkívül barátságos természet. A butaságot, az ostobaságot ugyanakkor csöppet sem tolerálja. Az is igaz rá, hogy nem mindig és nem mindenben akar dönteni. Szereti kikérni párja véleményét is, ezért elvárja, hogy erős, értelmes és megbízható légy, aki szükség esetén okos tanácsokkal is ellátja.

Az Oroszlán függetlenségre vágyik 

Lehet, kicsit dühítő tulajdonságnak tűnik, de az Oroszlánnak függetlenségre van szüksége, és párjától pontosan ugyanezt várja el. Nem viseli az ellenőrzést, de a túlzott ragaszkodást sem szereti. Ha Oroszlánnal randevúzol, légy független, rendelkezz saját egzisztenciával, különben gyorsan elveszíted az érdeklődését. Az Oroszlán nem bírja a mellőzöttséget, ha a párkapcsolatban úgy érzi, hogy már nem elég fontos neked, biztosan hisztissé, durcássá vagy visszahúzódóvá válik. Az is előfordulhat, hogy máshol keresi a számára oly fontos figyelmet.

Ezeket mindenképpen tudnod kell, ha Oroszlánnal randizol
Ezeket mindenképpen tudnod kell, ha Oroszlánnal randizol

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top