Horoszkóp

Ez a spirituális állatod a horoszkóp szerint

Mit gondolsz, melyik állat mutatja meg leginkább a személyiségedet? A horoszkóp szerint valamennyi csillagjegyhez tartozik egy-egy spirituális állat. Hogy milyen állat lakozik a lelkedben, megtudhatod, ha elolvasod a csillagjegyedhez tartozó leírást.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint a Kos spirituális állata a tigris. A csillagjegy szülötte ösztönösen cselekszik, akár a tigrisek, energikus, szenvedélyes és heves, bátor és erős. A tigrislélek ugyanakkor agresszív is lehet.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika spirituális állata a farkas. A csillagjegy szülötte romantikus, ugyanakkor sokszor önfejű és makacs, szinte szó szerint köti az ebet a karóhoz. A változásokat nagyon nem szereti, épp úgy, mint spirituális állata.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek lelkében a különleges főnixmadár él. Hasonlóan spirituális állatához, az Ikrek is közlékeny, vonzó, nagyon okos és intelligens. A madárhoz hasonlóan ő is győzelemre született.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák spirituális állata mi más is lehetne, mint maga a rák. A Hold uralma alá tartozó jegy szülötte rendkívül érzékeny és intuitív. Eltökélt és elszánt, hogy másoknak segítsen, másokról gondoskodjon. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán spirituális állata szintén maga az oroszlán. Pontosan, mint az őt képviselő állat, a csillagjegy szülötte is rendkívül büszke, és szereti, ha rá irányul a figyelem. Fontos számára az önállóság, az elegendő terület. Akiket nagyon szeret, azokhoz teljes mértékben hűséges.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz lelkében valójában egy macska él. Akárcsak spirituális állata, a Szűz szülött is kifinomult, előkelő és nagyon érzéki. Szeretteiről szívesen gondoskodik. A macskához hasonlóan a Szűzből is időként előtör a bestia.

Spirituális állatod a lelkedben él
Spirituális állatod a lelkedben él

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg lelkét a legpontosabban a nyúl szemlélteti. A csillagjegy szülötte vidám, kedves és barátságos. A kedves állatkához hasonlóan, amint probléma merül fel a Mérleg életében, villámgyorsan fölveszi a nyúlcipőt.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Furcsa módon a Skorpió lelkében nem skorpió él. A csillagjegy spirituális állata a fekete párduc. Hozzá hasonlóan a Skorpió bátor és merész, de nagyon fegyelmezett. Imádja a kihívásokat, mindenkor győztesként szeretne célba érni. Az is biztos, egy Skorpiót sosem látsz gondtalannak.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Talán nem is meglepő, hogy a Nyilas spirituális állata a sas. A gyönyörű madárhoz hasonlóan a Nyilas is nagyon gyors, mozgékony és rendkívül bátor. Bölcsen gondolkodik és dönt, és nyugalmát szinte sosem veszíti el.

A Bak (december 22. – január 19.)

Az állat, amelyik a Bak jegyet a leginkább képviseli, a kutya. A Bak szülött önálló, talpraesett, hűséges és odaadó, ráadásul kiváló a humora. Remek társaság, akivel bármikor szívesen találkozol.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő spirituális állata a bölény, amelyhez hasonlóan ő is rendkívül kíváncsi természet. Mindent tudni és ismerni akar, nagyon leleményes és találékony, nyitott minden újdonságra.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak spirituális állata sem hal, hanem a legbájosabb vízi emlős, a delfin. A Halak csillagjegy szülötte nagyon kedves és megbízható. Az adni jó elvében hisz, és nem vár semmilyen viszonzást.

(AstroSpeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top