Horoszkóp

7 jel, hogy te is indigófelnőtt vagy

Az indigó az aurád színére utal. Különleges feladattal és érzékenységgel születtél a Földre. Indigógyereknek vagy -felnőttnek lenni mégsem kiváltság, inkább egy állapot, hiszen körülötted is élhetnek nagyon sokan ugyanilyen szülöttek. Milyen jelekből tudhatod, hogy te is indigó vagy? Íme a hét legerősebb jel.

1. jel, hogy te is indigófelnőtt vagy

Indigószülöttként a gyerekekhez hasonlóan gyakran teszed föl a miért kérdést. Tudni akarod az összefüggéseket, erős vágy él benned, hogy megértsd, mi miért történik veled vagy körülötted. A részválaszokkal nem éred be, a teljes magyarázatot szeretnéd megismerni. Feldühít, amikor nem kapod meg a választ.

2. jel, hogy indigófelnőtt vagy

Indigófelnőttként gyűlölöd a hatalmi rendszereket, amelyekben csöppet sem hiszel. Hogy ezekre miért van szükség, gyakran teszed föl a kérdést. A jelek közé tartozik, ha az iskolában egykoron gondjaid akadtak a tekintéllyel, a szabályozással, és azzal, hogy elfogadd és azt tedd, amit elvárnak tőled.

3. jel, hogy indigóaurával születtél

Az egyik legerősebb jele, hogy indigószínű az aurád, ha képtelen vagy elviselni mások szenvedését. Mélyen együttérző természetedből fakadóan könnyen beleképzeled magad a másik ember helyébe. Nagyon ritkán nézel vagy olvasol napi híreket, és nem azért, mintha nem érdekelnének a világ dolgai, hanem éppen amiatt, hogy túlzottan is megérintenek a fájdalmas események. 

4. jel, hogy indigófelnőtt vagy

Az indigók imádják az állatokat, így te is közel érezheted magad hozzájuk. Természetkedvelő vagy, szívesen túrázol a friss és szabad levegőn, de a kerted növényeit is szeretettel gondozod. Kedveled a természet- és dokumentumfilmeket.

5. jel, hogy indigónak születtél

Ha indigónak születtél, biztosan átéltél már fájdalmasabb időszakot az életedben. A depresszió szele is meglegyinthetett, és aggódhattál a megélhetésed miatt is. Ezek az érzések már tinédzser korodban megjelenhettek. Mindez pedig azért lehetséges, mert más vagy, sokkal érzékenyebb és érzelmesebb, mint általában a többi ember. Kevésbé értenek meg, ahogyan te sem értesz számtalan dolgot, ami jelenleg is a világban történik. 

6. jel, hogy te is indigófelnőtt vagy

Szokatlan spirituális tapasztalatokat éltél meg. Akár már egészen kis gyermekként is. Mindez persze az indigógyerekektől csöppet sem szokatlan akkor sem, ha szüleik egyáltalán nem vallásosak. A lelki fejlődés iránti érdeklődésed felnőttként is megmaradt. Érdekelnek a különböző vallási irányzatok, de a dogmákat elutasítod. Könnyen lehet, érzed a szellemek, angyalok jelenlétét, talán látod is őket. Hiszel a párhuzamos univerzum és életek lehetőségében. Gyakran nézel az órára, amikor az ugyanazokat a számokat mutatja, például 11 óra 11 percet.

7. jel, hogy indigóaurával születtél

Nagyon erős benned a vágy, hogy célt találj az életedben. Ugyanakkor csöppet sem egyszerű számodra ezeket a célokat felismerni. A legnépszerűbb feladatok téged inkább taszítanak. A pénz és a politika világát, a fogyasztói szemléletet mélyen elutasítod. Arra születtél, hogy jobb hellyé tedd a világot. Most, hogy már tudod, te is indigószülött vagy, ezen érdemes munkálkodnod.

Indigó szülöttként különleges feladatot kaptál
Indigószülöttként különleges feladatot kaptál

(via The Usual Routine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top