Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legnagyszerűbb feleség

A horoszkópok szerint ez a három csillagjegy a legnagyszerűbb feleség. Hogy mégis miben különböznek a többiektől, mi az, amiben mások, miben tudnak többet, íme a részletek.

Az évek múlásával a csillagjegyek is változnak, bölcsebbek lesznek. Valamennyiük más és más tulajdonságait erősíti, és így emelkednek ki a többiek közül. Ezúttal azt a három csillagjegyet mutatjuk be, melyek szülöttei a legnagyszerűbb feleségekké válnak – legalábbis horoszkópjuk szerint.

A Rák a leggondoskodóbb

Ez a 3 csillagjegy a legnagyszerűbb feleség

A Rák csöppet sem fél kimutatni az érzéseit. A boldogság talán számára a legfontosabb valamennyi csillagjegy között. Nagyon tud szeretni, de talán még fontosabb, hogy házastársát vagy partnerét is boldognak lássa. Minden meg is tesz ezért.

Mivel a Rák nagyon érzelmes, a drámák csöppet sem állnak tőle távol. Mindegy, hogy apróság vagy valóban valami nagyobb dolog történt, a Rák feleség jóval nagyobb problémát csinál, mint amekkora az valójában. Talán ez az egyik legnagyobb hibájuk, amely mégis eltörpül a többi nagyszerű tulajdonságuk mellett. A Rák feleség kényelmes otthont teremt, finom és különleges ételeket készít, a gyermekeinek, férjének él.

A Kos a leghatározottabb

Ez a 3 csillagjegy a legnagyszerűbb feleség

Aki Kos nőt szeretne feleségül venni, nem árt, ha tudja, ez a hölgy különösen kemény fejű, nehéz bármiről is meggyőzni, és rendkívül céltudatos. Kihívás lesz az érdeklődését hosszú időn át fenntartani, de nem lehetetlen. A Kos nő mindenkor és mindenben támogatást vár el a társától. Mindezek ellenére természetesen érdemes a kezét megkérni, ugyanis ez a hölgy rendkívül sikeres, folyamatosan keresi a lehetőségeket, mellette az élet csöppet sem unalmas, inkább nagyon is inspiráló.

Anyaként rendkívül következetes és szigorú is, a legjobbat várja el gyermekeitől. Olyan elveket követ és vall, amelyekkel valóban az életre neveli gyermekeit, közben megteremti számukra a lehető legjobb körülményeket. Pontosan úgy, ahogyan férje, társa számára is megteszi.

Az Oroszlán a legélesebb nyelvű

Ez a 3 csillagjegy a legnagyszerűbb feleség

Az Oroszlán nő kimondja, ami a szívét nyomja, és bizony meglehetősen keményen és nyersen fogalmaz. Azt gondolhatnánk, erős, határozott férfi illik mellé. A valóságban inkább olyat választ, aki felnéz rá, aki a tenyerén hordozza, királynőként bánik vele. Az Oroszlán nő alapvetően rendkívül elbűvölő, könnyedén az ujja köré csavarja azt a férfit, aki igazán tetszik neki.

Feleségként az Oroszlán hűséges és kitartó. Az is biztos, hogy szerelméért, a gyermekeiért mindent megtesz. Féltőn, már-már anyatigrisként óvja őket. Hatalmas szívvel rendelkezik, nagyon tud szeretni, de az is igaz, gyűlölni is pontosan ennyire. Az biztos, hogy férjének mindenkor nagyra kell értékelnie felesége erőfeszítéseit. A dicséret megéri, az Oroszlán nő nagyszerű feleség lehet.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top