Horoszkóp

Keanu Reeves mély gondolatai téged is inspirálnak

A hollywoodi szupersztár, Keanu Reeves egészen elképesztő bölcsességről tesz tanúságot az utóbbi időben. Bámulatos meglátásaival és mély gondolatai téged is inspirálhatnak. Íme hét elgondolkodtató mondat a csodás színésztől.

Keanu Reeves hosszú évek óta Hollywood állócsillaga, aki éppúgy emlékezetes alakítást nyújt komoly témájú filmekben, mint a habkönnyű vígjátékokban. Keanu Reeves nemcsak színészi játékáról híres, hanem bölcsességéről is. Időnként úgy dönt, megosztja a világgal mélyen szántó és inspiráló gondolatait. Ezúttal is így tett.

Íme, Keanu Reeves bölcs gondolatai

  1. Ha egy nő nem akar gyereket, ott a férfi nem akar családot.
  2. Amikor fiatal suhancok sikeresnek gondolják magukat, aztán kiderül, mindent apjuknak köszönhetnek, mindezzel csak azt bizonyítják, ők valójában senkik.
  3. Sok ember könnyedén kijelenti, hisz Istenben – kezében egy üveg alkohollal. Az ő vallásuk épp az, hogy nem értenek semmit.
  4. Sokan már azt sem tudják, hogyan kell szeretni, mégis a tökéletes partnert keresik.
  5. Az emberek nem spórolnak sem pénzzel, sem idővel, maguktól sem sajnálnak semmit, aztán mégis olyan szegények, hogy mindössze egy drága autót tudnak felmutatni.
  6. A mai srácok éjszakai klubokban szórják szüleik pénzét, rém egyszerű zenéket majmolnak, a lányok pedig épp ezért szeretnek beléjük.
  7. Amikor az utamat választom, azt látom, sokan nem értenek, pedig bárcsak minél többen lennének közöttük, akik értenek.
Keanu Reeves bölcsesség inspiráló (fotó: Wiki)
Keanu Reeves bölcsessége inspiráló (fotó: Wiki)

(via Thinking Humanity)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top