Horoszkóp

5 szuper módszerrel hozhatod egyensúlyba a gyökércsakrát

Hét csakrád közül az első a gyökércsakra. Hogy miért fontos egyensúlyba hozni? Nemcsak azért, hogy jobban érezd magad, hanem például azért is, mert a jól működő gyökércsakrával teremted meg az anyagi jólétet, a pénzt. És ki az, aki nem szeretne a pénzből többet? Öt szuperhatékony és élvezetes módszerrel erősítheted az első csakrádat.

Csakráid végigfutnak a gerinced mentén, a farokcsonttól egészen a fejtetőig. Az első csakra, a gyökércsakra, melyet további hat követ. Az alapokkal függ össze, összekapcsol a Földdel, a fizikai világgal. Amikor rosszul működik, bizonytalannak, kilátástalannak tűnik az életed. Depresszióra hajlamos lehetsz, éhségrohamok gyötörhetnek, folyamatos evési kényszer. Gyökércsakrádat avagy szankszkrit nevén Muladhara csakrádat öt nagyon kellemes módszerrel könnyedén egyensúlyba hozhatod.

1. Gyökércsakrád hozd tánccal egyensúlyba

Igen, táncolj. Szabadítsd fel az ösztöneidet. A gyökércsakrád harmonizáld táncos mozgással. A spirituális táncokkal egyenesen csodát teszel magaddal.

2. Jógával harmonizáld a gyökércsakrát

Minél előbb beiratkozol a közeli jógastúdióba, és minél többet gyakorolsz, annál hamarabb hozhatod ezzel a fantasztikus mozgással egyensúlyba az első csakrádat.

3. Kirándulj minél többet

Menj a természetbe, amikor csak teheted. Töltsd fel magad a káprázatosan friss erdei vagy hegyi levegővel, sétálj, biciklizz, és gyökércsakrád is megtelik élettel.

4. Relaxálj, meditálj minél gyakrabban

A rendszeres ellazulás, meditálás rendkívül jótékony hatást gyakorol a csakrák működésére. Képzeld el a gyökércsakrádat ahogyan tökéletesen működik, ahogyan energiával tölt fel, ahogyan megszabadulsz a félelmektől, és újra használni tudod teremtőerődet.

5. Gyökércsakrád harmonizálása érdekében bioételeket válassz

Fogyassz minél több biozöldséget, gyümölcsöt. Kerüld a gyorsételeket, a félig kész, előrecsomagolt élelmiszereket. Gyökércsakrádat a minőségi ételekkel hozhatod egyensúlyba.

A jóga az egyik legszuperebb módszere, hogy egyensúlyba hozd a gyökércsakrát
A jóga az egyik legszuperebb módszer, hogy egyensúlyba hozd a gyökércsakrát

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top