nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy imádja a luxust

Ez a 4 csillagjegy imádja a luxust

Ez a négy csillagjegy különösen szereti a pénzt, imádja a luxust, a gazdagságot. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen megteremtik maguknak. És nemcsak a horoszkópjuk bizonyítja, hogy mindez mennyire igaz rájuk.
NLCafé
f Ajánlom

Ez a négy csillagjegy különösen rajong a pénzért. A gazdagságért, a luxusért meg is tesznek mindent. Ráadásul nemcsak a horoszkópokból olvasható ki, mennyire fontos érték számukra a pénz, egy kutatás pontosan azt igazolta, amit a csillagok is jeleznek.

A Bika mindenből a legjobbat akarja

A Bika kőkeményen megdolgozik a luxusért, ez az a csillagjegy, amelyik biztosan meg is teremti magának az anyagi jólétet. Belepusztulna, ha nem lenne elég pénze. Értékes, minőségi dolgokra vágyik, inkább legyen kevesebb tárgy körülötte, de az márkás, mint sok olcsó és hitvány darab. A középszerűséget ugyanis gyűlöli, azt nem neki találták ki. A biztonság a lételeme, amelyhez ugyanúgy hozzátartozik az otthona biztonsága, az anyagi biztonság, a partnere mellett érzett stabilitás. A Bika mesterien kezeli a pénzt, így valójában a gazdagság megteremtése számára még csak áldozatokat sem jelent.

A Skorpió a megérzéseire hagyatkozik

A Skorpió szintén megdolgozik a minőségi életért. Az anyagi jóléte ugyanakkor mindenkor kihat az érzelmeire. Már pedig ez a csillagjegy meglehetősen érzelmes és szenvedélyes. Komoly stresszt okoz nála, ha épp nincs elég pénze. Imádja a feltűnő autókat, a luxus italokat, az extrém nyaralásokat. Ha teheti, látványosan szórja a pénzt, ezzel is gazdagságát fitogtatva. A Skorpió ösztönösen keresi a jövedelmező lehetőségeket, nagyra törő céljait gyakorta meg is valósítja.

Az Oroszlán imádja a pénzt

Az Oroszlán az állatok királya, miért is ne lenne ő az állatöv királya is. Királyi életet, vastag pénztárcát, rászabott ruhatárat, pazar vacsorákat képzel el magának. Amikor szerelmes, nagylelkű ajándékokkal halmozza el kedvesét. Az Oroszlán is szívesen fitogtatja vagyonát, imádja, amikor észreveszik, és elismerően tekintenek rá. Az is igaz, ebből a csillagjegyből különösen sokan dolgoznak magas vezetői pozícióban, szóval meg is keresik a luxus életre a pénzt.

A Rák a családjáért dolgozik

A családja mellett az anyagi sikerek is motiválják a Rák jegyet. Szeretteinek luxus életet szeretne biztosítani, ezért ő is keményen dolgozik. Óriási örömet okoz a számára, amikor szeretteivel beköltözhet a megálmodott kertes családi házba, ami sosem olcsó vagy egyszerű épület. A Rák megbízható, mások érdekeit is szem előtt tartja, munkájában ambíciózus. Így azon sem kell meglepődni, hogy egyre magasabbra és magasabbra halad karrierje létráján.

Ezek a csillagjegyek imádják a pénzt, a luxust
Ezek a csillagjegyek imádják a pénzt, a luxust

(via mom)

Megosztás Facebookon