Horoszkóp

Ilyenek az ágyban a csillagjegyek

Hogy a különböző csillagjegyek mennyire forró vagy kezdeményező szeretők, a horoszkópokból kiderül. Te mennyire vagy aktív vagy éppenséggel visszahúzódó a hálószobában? És társad milyen szerető? Minden kérdésre fény derül.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként keresed a kihívásokat, a hódítást. Magabiztos, határozott vagy a hálószobában is. Tudod, mit akarsz, és mit szeretnél a párodtól. Könnyen lázba jössz, és könnyen jutsz el a csúcsra. Horoszkópod szerint, amikor szerelmed a hajadat simogatja vagy fejedet masszírozza, pillanatok alatt kész vagy a hancúrozásra.

Tökéletes szexpartnerre az Oroszlánok, a Mérleg, az Ikrek vagy a Skorpiók között találhatsz.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként meglepően érzéki tudsz lenni, a szexuális együttlétek többet jelentenek számodra egyszerű ölelkezésnél. Nem bújsz ágyba bárkivel, szívesen vársz a tökéletes társra. Veled a szex, mondhatni eszméletlen…

A számodra tökéletes szexpartnert a Skorpiók, a Rák, a Szűz és a Bak jegyűek között találod.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a könnyedségről és a flörtölésről ismertek. Ez is igaz a csillagjegyedre, ahogyan az is, hogy csöppet sem vagy szégyenlős a hálószobában, és a mocskos szavak is lázba hoznak. Mindezek ellenére partnereddel elsősorban az összhangot keresed. Társad értse a humorodat, és az sem árt, ha ő sincs híján a jókedvnek. Nyitott vagy minden újra, kreativitásodat a hálószobában is használod.

A legizgalmasabb szeretőre a Kosok, Ikrek, Vízöntők és Nyilasok között lelhetsz.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a szex nálad többet jelent egyszerű élvezetnél. Szerelem nélkül nem igazán tudsz ágyba bújni. Imádod a finom simogatást, a szájjal történő izgatást. Érzékenységedből következően pontosan tudod, mire vágyik az ágyban a szerelmed, amit meg is adsz neki.

A Bika, az Oroszlán, a Bak és a Halak jegyűek között találhatsz rá az ideális szeretőre.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán figyelmes és elképesztően szenvedélyes az ágyban. Szexuális képességeidet bármikor szívesen beveted, kedveled a határozottságot a hálószobában is. A csábítás nálad az előjáték, annak pedig végképp nem tudsz ellenállni, amikor szerelmed a hátadat cirógatja.

Szexpartner a Skorpiók, a Nyilasok, a Kosok és természetesen az Oroszlánok között találhatsz.

Ilyen szeretők a csillagjegyek
Ilyen szeretők a csillagjegyek

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűket gyakran félreértik. Sokan azt gondolják rólad, a hálószobában visszafogott és tartózkodó vagy. Aztán óriási meglepetést okozol, hogy mennyi energia, érzékiség van benned, és mennyire nagyszerű vagy az ágyban. Egy finom masszázs szinte azonnal fellobbantja a vágyad, mindegy hogy te masszírozol vagy társad téged részesít az élvezetben. 

A legérzékibb szeretőt a Bikák, a Halak, a Bakok és a Mérlegek között találod.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg nem bújik ágyba az első szóra. Sőt, előbb az intellektusodat kell elcsábítani. A szavak, az udvarlás számodra óriási erővel bírnak. A szex nálad is többet jelent a puszta együttlétnél. Otthonodban különleges hangulatot teremtesz a szeretkezéshez. 

Ideális szexpartneredet a Kosok, az Ikrek, a Nyilasok és az Oroszlánok között találod meg.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió ismert a benne bujkáló különlegesen erős érzékiségről és szenvedélyről. Hozzád hasonlóan forró és tüzes társra vágysz. Gyakori nálad a dráma, a legnagyobb veszekedéseket elképesztő szeretkezések és persze kibékülések követik.

Szenvedélyes és hozzád hasonlóan érzéki szeretőre a Bikák, az Oroszlánok, a Halak és természetesen a Skorpiók között lelhetsz.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas imádja a meglepetést a hálószobában mindegy, hogy tartós kapcsolatról vagy csupán futó kalandról esik szó. Horoszkópod szerint gyengéd és nagyon figyelmes szerető vagy, az egyhangúság viszont untat. Társadtól elvárod, hogy mindenkor felkeltse az érdeklődésedet.

A leg inspirálóbb szeretőkre a Kosok, Vízöntők, Ikrek és az Oroszlánok között bukkanhatsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak a Skorpióhoz hasonló szexuális energiákkal rendelkezik, egészen elképesztő a hálószobában. De annyira nem vagy szélsőséges érzelmileg, mint a Skorpió. Szívesen udvarolsz vagy szívesen veszed, ha udvarolnak neked. Akit kinézel magadnak, kitartóan próbálod elcsábítani, nem tágítasz, amíg el nem éred a célod. Imádod, ha társad a lábad, a térded simogatja.

Tökéletes szexpartnerre a Rák, Bika, Szűz és természetesen a Bak jegyek szülöttei között találhatsz.

Horoszkópodból kiolvasható, milyen vagy az ágyban
Horoszkópodból kiolvasható, milyen vagy az ágyban

A Vízöntő (január 20.- február 18.)

A Vízöntőről nem gondolni, hogy óriási lenne a libidója. Pedig az a helyzet, hogy csöppet sincs híján az érzékiségnek. Ugyanakkor téged is az intelligenciával lehet lenyűgözni. Nem vagy semmi jó elrontója, imádod a csábítást, és azt sem bánod, ha társad csöppet sem passzív, és kifejezetten élvezi veled az együttlétet.

Álmaid partnerére az Ikrek, Vízöntők, Nyilasok és a Szűz jegyűek körében bukkanhatsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak rendkívül figyelmes. Számodra önmagadnál is fontosabb, hogy partnered élvezze a szerelmeskedéseket. Horoszkópod szerint lenyűgöző, érzéki partner vagy az ágyban. Nagyra értékeled a romantikus gesztusokat, kiváló fantáziádat pedig szívesen használod a hálószobában is.

A legjobb szeretőt a Szűz, Rák, Mérleg és a Skorpiók között találhatod.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top