Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy hűtlen a párkapcsolatban

Ha legalább egyszer átélted szerelmed hűtlenségét, tudod, mennyire fájdalmas. Nem biztos, hogy mindig benned van a hiba, amikor megcsalnak. Öt csillagjegy szülötte ugyanis jóval hajlamosabb lehet a félrelépésre, mint a többiek. Az okuk persze megvan rá. Hogy kik ők? Íme.

Az Ikrek nem viseli az unalmat

Az Ikrek szimbóluma egy ikerpár, vagyis nála a két fejhez dupla problémák társulnak. Az érzéseit szinte részekre osztja, mindenkinek jut belőle, így valójában arra is felkészült, ha egyszerre több vasat tart a tűzben. Horoszkópja szerint időnként annyira elbizonytalanodik, hogy egészen eltéved az érzelmi dzsungelben. Szerencsére rendkívül intelligens csillagjegy, így előbb-utóbb visszatalál a helyes szerelmi ösvényre. Az érdeklődését ugyanakkor folyamatosan fönt kell tartani ahhoz, hogy hosszú párkapcsolatban is hűséges maradjon. Nem könnyű feladat.

A Halak az érzéseit követi

A Halak, az Ikrekhez hasonlóan kettős természetű. Szimbólumában két hal fordul egymásba, mely utalhat a csillagjegy kettősségre: vagy túlzottan visszafogott, vagy nem ismer határokat. A Halak rendívül érzékeny típus, érzelmeit szinte GPS-ként követi. Időként elveszíti a realitás talaját, és azt gondolja, bárhol romantikára találhat. Ilyenkor pedig a kalandok rendkívül vonzóak számára. A Halak jegyű partner kényeztetésre, szenvedélyre vágyik, amikor ezt nem kapja meg a párkapcsolatában, megkeresi máshol.

A Skorpió a legszexibb

A Skorpió szexualitása egyedülálló, és bizony igencsak hajlamos a hűtlenségre. A csillagjegy híres a megbízhatóságáról, ami ugyanakkor nem azt jelenti, hogy időnként az ágyéka ne vinné őt tévútra. Leginkább akkor csalja meg partnerét, ha úgy érzi, elveszítette társa megbecsülését. Az érzést ilyenkor máshol keresi. Ugyanakkor a Skorpiót szeretettel, kitüntető figyelemmel vissza lehet hódítani, hiszen – mint az köztudott róla – a hűségre, a megbízhatóságra is hajlamos.

A Mérleg nem szeretőt keres

Amikor a Mérleg félrelép, egészen biztosan nem szeretőt vagy szexpartnert, inkább társat keres magának. Ezért, amikor a párkapcsolata vészesen elindult a lejtőn, másik társ után kutathat. Leginkább akkor szakít, amikor az új kapcsolatra érdemes partnerrel találkozik. Ő inkább érzelmileg csalhat meg, az első szeretkezéshez hosszabb időre lehet szüksége. Meg egyébként is úgy gondolja, az új szerelem tisztaságát fölösleges még a szexszel elrontani. A Mérleg rendkívül sok energiát fektet a párkapcsolatába, amikor eljut oda, az erőfeszítései mit sem érnek, jön el nála a megcsalás pillanata. Visszaút ennél a csillagjegynél csak nagyon ritkán lehetséges.

Az Oroszlán drámázik

Az Oroszlántól csöppet sem áll távol a dráma, a túlzások, no meg az egója avagy önmaga. Mágikus vonzerővel bír, szexuális étvágya pedig átlag fölötti. Az Oroszlán gyakran gondolhatja, rá nem érvényesek a szabályok, ő bármit szabadon megtehet. És, amikor óriási libidója jelez, nincs, ami vagy aki visszatartsa, neki mennie kell. Képes a hosszú távú kapcsolatokra, de hűséges akkor lesz, ha megkapja a számára oly fontos figyelmet, és a hálószobában sincs hiányérzete. A feladat nem kis kihívás.

Ez az 5 csillagjegy hűtlen a párkapcsolatában
Ez az 5 csillagjegy hűtlen a párkapcsolatában

(via TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top