Horoszkóp

10 meglepő dolog, amit nem tudtál a levegős jegyekről

Az asztrológia négy elemhez sorolja a csillagjegyeket. A föld és a tüzes jegyek után ezúttal a levegős jegyek meglepő tulajdonságait mutatjuk be. Íme az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő csillagjegyekről szóló 10 érdekesség, amelyekről eddig talán nem is hallottatok.

1. A levegős jegyek álmodozóak és rejtélyesek

A levegős jegyekben születettek intelligensek, ugyanakkor gyakran álmodoznak, szívesen ábrándoznak arról, milyen is lehetne az életük. Rejtélyes, már-már misztikus a kisugárzásuk.

2. A levegős jegyek az egyensúlyra törekszenek

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő csillagjegyekben születettek folyamatosan az egyensúly meglétére törekszenek. Próbálják egyszerűen jól érezni magukat. A sok és kemény munkát hosszabb pihenéssel kompenzálják.

3. A levegős jegyek született társalgók

Valamennyi csillagjegy közül az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő fejezi ki magát szavakkal a leghatékonyabban. Magas intellektusuknak köszönhetően a vitákban verhetetlenek, és szinte minden témához akad egy-egy jó meglátásuk. De nem csupán a kommunikáció megy nekik nagyon könnyen, hallgatni is képesek, ha épp arra van szükség.

4. A levegős jegyek terveznek

Szokatlan lehet, de a levegős csillagjegyek is előre eltervezik a dolgaikat. Ugyanakkor más jegyekkel ellentétben, nem kapnak dührohamot, ha valaki vagy valami keresztülhúzza a számításaikat. Rugalmasak, frissek, amikor szükséges, változtatnak.

5. A levegős jegyek kíváncsiak és szeretnek faggatózni

Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő jegyekben születettek meglehetősen gyakran teszik fel a “miért” kérdéseket, vagy kérdeznek vissza a társalgások során. Rendkívül kíváncsi természetűek, mindent tudni akarnak, a faggatózás sem áll tőlük távol. Addig kérdezgetnek, amíg a teljes igazságra fény nem derül.

Számos tulajdonságban hasonlítanak egymásra a levegős csillagjegyek
Számos tulajdonságban hasonlítanak egymásra a levegős csillagjegyek

6. A levegős jegyek gyakran vizionálnak

Vizionálnak, vagyis elképzelnek dolgokat. Még pontosabban elméleteket gyártanak, amelyeknek a valóságban ugyanakkor ritkán van alapjuk.

7. A levegős jegyek idealisták

Ezek a csillagjegyek ideákat gyártanak, amely rájuk jellemző a leginkább valamennyi állatövi jegy közül. A világot szebbnek, jobbnak, élhetőbbnek szeretnék látni.

8. Könnyedén változtatnak, amikor szükséges

A levegős csillagjegyek a legkönnyedebbek, rugalmasak. Amikor szükségét érzik, gondolkodás nélkül változtatják álláspontjukat, lépnek ki komfortzónájukból.

9. A cselekvésben hisznek

A levegős csillagjegyek nem várnak, ők a tettek emberei. Nem is értik, mások, hogyan lehetnek passzívak, amikor szerintük csak a cselekvés visz előrébb.

10. A szabadság a mindenük

Mivel levegős csillagjegyek, levegő és megfelelő tér nélkül létezni sem tudnának. Párkapcsolataikban nem viselik az ellenőrzést, távolságra, lélegzetre van szükségük, mert csak így érzik igazán jól magukat.

(via EarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top