Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legnagyszerűbb férj

Hogy mely csillagjegyek közül kerülnek ki a legjobb férjek? Nos, hogy egészen másokra gondolsz, és ez a cikk okoz majd meglepetéseket, azt máris borítékoljuk. Mégis minden szava igaz. Íme, ez a 4 csillagjegy a legnagyszerűbb férj.

Némely csillagjegy nagyon nehezen köteleződik el, mások hosszasan mérlegelve döntenek a házasságkötés mellett. És akadnak olyanok, akik, ha egyszer a nősülés mellett határoznak, náluk jobb házastársat, férjet elképzelni sem lehet. A horoszkópokból meglepő és szokatlan dolgokat is kiolvashatsz. Íme.

A Skorpió körberajong

A Skorpió férfi udvarlásának nem könnyű ellenállni. Különleges, misztikus, sejtelmes kisugárzásával könnyen rabul ejti a szíved. Amíg együtt jártok, flörtölésével bosszanthat, de ha megkéri a kezed és feleségül vesz, álmaid férfiját és férjét nyered el. Figyelmes és törődő, aki nagyra értékel. Időnként szüksége lehet távolságra, de ugyanezt neked is megadja.

Az Ikrekkel izgalmas a házasság

A mindig vidám Ikrek férfi társaságában egy kimerítő nap után is szívből jövően tudsz nevetni. Ugyan ő sem adja könnyen magát, hosszasan keresi társát, a boldogító igent sem mondja ki könnyen, de ha benned megtalálja a megfelelő partnert, biztos lehetsz hűségében, kitartásában. Az Ikrek számára rendkívül fontos a szellemi kapcsolat, a beszélgetés, ha ebben partnerére talál, minden mást is megtalál.

A Rák erkölcsös

A Rák férfi erős erkölcsi alapokkal rendelkezik. Talán valamennyi csillagjegy közül rá lehet a leginkább mondani, hogy tökéletes férj és apa lesz, miután elkötelezte magát. Erősen ragaszkodik a családjához, felesége és gyermekei mindennél fontosabbak számára.

A Mérleg romantikus

A Mérleg férfi romantikája, udvarlása egyetlen más csillagjegyre sem jellemző. Mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen. Hogy öröm vele az élet, az csöppet sem kérdéses. Amellett, hogy igazi úriember, humorban sem szenved hiányt, a romantikát nem is említve. Az biztos, gyertyafényes vacsorákkal vesz le a lábadról, amiről az esküvő után sem mond le.

ez a 4 csillagjegy a legnagyszerűbb férj
Ez a 4 csillagjegy a legnagyszerűbb férj

(via TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top