Horoszkóp

Ez jellemző rád az egyiptomi horoszkóp szerint

Az egyiptomi horoszkóp is 12 jegyet tart számon, de más elnevezésekkel és más születésnapokkal, mint a nyugati asztrológia. Mindenesetre nagyon érdekes és nagyon találó. Keresd ki a születési dátumod szerinti jegyet, és olvasd el a rád vonatkozó leírást!

Az egyiptomi horoszkóp a mitológiából ered. Az isteneiket rendelték a különböző jegyekhez. Hitük szerint a születési napodat uraló isten segíthet neked. Az istenek ugyanakkor nem csupán tanácsokkal látnak el, hanem nekik köszönheted a benned rejlő tehetséget és támogatást.

Keresd meg a születési időpontodhoz tartozó egyiptomi istenséget, és olvasd el a neked szóló üzenetet!

A Nílus (január 1–7., június 19–28., szeptember 1–7. és november 18–26.)

Az egyiptomi horoszkóp szerint a Nílus folyója a legelső jegy, éppen ezért rád különösen igaz, hogy mindenkor készen állsz az újrakezdésre. Szenvedélyes, heves természetű lehetsz, szereted az életet, amelyből kihozod a lehető legtöbbet. A veszekedéseket, a vitákat ugyanakkor messze elkerülöd.

A legjobb kapcsolatot a Széth és Amon Rá jegyekben születettekkel kötheted.

Amon Rá (január 8–21. és február 1–11.)

Az egyiptomi horoszkóp második jegyét Amon Rá, a Nap istene oltalmazza. Így ha ebben a jegyben születtél, biztosan kitűnő vezetői képességekkel rendelkezel. Magabiztosság jellemez, tudod, mit akarsz az életben elérni. Céljaidat megvalósítod, amivel erősen inspirálhatsz másokat. De ismersz olyan embereket, akiknek erejéből te is meríthetsz.

A leginkább a Nílus és Hórusz jegyekkel harmonikus a kapcsolatod.

Mut (január 21–31. és szeptember 8–22.)

A gyengédség és a mértékletesség istennője, Mut energiáját élvezed, ha a harmadik jegyben születtél. Minden más jegynél gondoskodóbb lehetsz. Odafigyelsz másokra, szükség esetén segíted, gondozod őket. Gondolkodásod rendkívül logikus, így mindenkor jól döntesz, hiszen gondolatban kisakkozod a legjobb választási lehetőséget.

A legjobban Thor és Amon Rá jegyekkel illetek össze.

Az egyiptomi horoszkóp isteneinek energiája hat rád
Az egyiptomi horoszkóp isteneinek energiája hat rád

Geb (február 12–19. és augusztus 20–31.)

A Föld istene, Geb irányítása alatt remek intuíciós képességekkel születtél. Döntéseid során mindenkor figyelsz a belső hangokra. Ugyanakkor hajlamos lehetsz aggódni a környezetedben élők miatt, és kétségekkel tölthetnek el a világban történt dolgok is.

Hozzád Hórusz és Széth illetnek a legjobban.

Ozirisz (március 1–10. és november 27.–december 18.)

Ozirisz, a Nap-szentség fia oltalmaz téged, ha az ötödik jegyben születtél. Két, egészen ellentétes személyiségvonás jellemezhet. Egyrészről magabiztos vagy, aki tudja, mit szeretne elérni, az álmait a legtöbb esetben meg is valósítja, másrészről pedig létezik egy sebezhető oldalad is. Amellett, hogy könnyen megbántódsz, többnyire energikus vagy, aki azt is tudja, mikor célszerűbb a háttérben maradnia.

Ízisz és a Thoth jegyűek egészítenek ki a leginkább.

Ízisz (március 11–31., október 18–29. és december 19–31.)

Ízisz istennő Ozirisz felesége az egyiptomi mitológiában. Ha Ízisz gondoskodik rólad, egészen biztosan a becsületesség és az egyenesség jellemez. Azt mondod és azt teszed, amit gondolsz. Szeretteid különösen fontosak a számodra, feltételek nélkül gondoskodsz róluk. Vidám természetű és fáradhatatlan vagy.

A legnagyszerűbb párost az Ozirisz és Thoth jegyében születettekkel alkotod.

Thoth (április 1–19. és november 8–17.)

Thoth, az írnok jegyzi fel mindenki jó és rossz cselekedét az egyiptomiak szerint. Ha ebben a jegyben születtél, bölcsesség jellemez, ráadásul nagyszerű a memóriád. Az is biztos, sosem felejted el, kinek köszönhetsz jót és kinek rosszat. Meglepő lehet, de romantikus lélek vagy, aki az igazi szerelmet és társat keresi.

Különleges kapcsolatod lehet Ízisszel és Básztettel.

Hórusz (április 20.–május 7. és augusztus 12–19.)

Hórusz az idő istene az egyiptomi mitológiában. Amennyiben Hórusz oltalma alatt születtél, bátor vagy, és bátran viszed véghez a kitűzött céljaidat. Fontos számodra a biztonság érzése, de született optimizmussal tekintesz az életedre. Rengeteg teszel azért, hogy kihozd magadból a legtöbbet és a legjobbat.

Kitűnő párost alkothatsz a Geb és Básztesz jegyekben születettekkel.

Anubisz (május 8–27. és június 29.–július 13.)

Anubis mérlegével a jó és a rossz tetteket méri. Ha a kilencedik jegyben születtél, akkor néha szívesen töltöd magadban az időt, kifejezetten szükséged van a csendre és a nyugalomra. Higgadtság jellemez. Olyan dolgokkal veszed magad körbe, melyek pontosan ezt a harmóniát tükrözik vissza.

A leginkább Ízisz és Básztet jegyében születettekkel illetek össze.

Széth (május 28.–június 18. és szeptember 28.–október 2.)

Széth isten Ozirisz bátyja. Amennyiben segítsége alatt születtél, nagyon szeretsz utazni, más kultúrákat megismerni akár egyedül, akár másokkal együtt. Maximalista vagy, ezért mindenkor a legjobbra törekszel, mindenkor ki akarod magadból hozni a legtöbbet.

Ideális párost a Nílus és Geb jegyekkel alkothatsz.

Básztet (július 14–28., szeptember 23–27. és október 3–17.) 

Básztet macska alakjában megjelenő istenség, a kultúra istennője. Ha védelme alatt születtél, akkor szinte folyamatosan az egyensúlyt keresed az életedben. Erős intuícióval rendelkezel, és gyorsan kiszűröd mások valódi szándékait, könnyen átlátsz az embereken. Az ezotéria tanai különösen vonzanak.

A leginspirálóbb párost a Hórusz és Zehmet jegyekkel alkothatod.

Zehmet (július 29.–augusztus 11. és október 30.–november 7.)

Zehmet a búbánat és az ünnepek istennője az egyiptomi mitológiában. Két lábbal állsz a földön, ha Zehmet energiája hat rád. Nem igazán tűröd az ellentmondást, a vitákban nem szeretsz alul maradni. Becsületes ember vagy, aki nem él vissza a hatalmával akkor sem, ha egy óriási vállalat vezetőjeként dolgozik.

Tökéletes párost alkothatsz a Básztet és Geb jegyek szülötteivel.

Az egyiptomi mitológiából építkezik a horoszkóp
Az egyiptomi mitológiából építkezik a horoszkóp

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top