Horoszkóp

Mutasd, hogy ülsz, megmondjuk, ki vagy

Az, hogy hogyan ülsz le, hogyan és hol tartod a kezedet, a lábadat, többet elárul a személyiségedről, mint gondolnád. Nézd meg magad alaposan, hogyan ültél le, aztán keresd ki a rád érvényes személyiségjegyet.

1. Ha egyenesen, hátadat kihúzva ülsz,

a lábaidat egymás mellett, a kezeidet az öledben tartod, személyiségedben magabiztosságot hordozol. Megbízható, szavahihető és következtes ember vagy. Ugyanakkor hűvös és távolságtartó is lehetsz.

2. Ha rendszerint keresztezett lábbal ülsz,

arra utalhat, hogy könnyen zavarba lehet hozni téged. Személyiségjegyeid arra utalnak, előfordul veled, hogy bizonytalanság gyötör, és az önbizalom terén is akadnak hiányosságaid, pedig minden okod meglenne az ellenkezőjére.

3. Ha leginkább törökülésben szeretsz leülni,

akkor rólad elmondható, hogy kényelemszerető, nyitott és másokhoz is könnyen alkalmazkodó típus vagy. Nyitott vagy az új ötletekre, gondolkodásod, tetteid rugalmasságot tükröznek. 

4. Ha a bokáidat keresztezve ülsz,

nem ugyanazt jelenti, mint amikor a lábaidat keresztezed, és egyik combodat helyezed a másikra. A személyiségteszt szerint udvarias és nagyon fegyelmezett ember vagy. Üléspozíciód arra is utal, hogy nem szereted a titkolózást, és semmit sem rejtegetsz, az őszinteség híve vagy.

5. Amikor egy pad kellős közepére ülsz le,

szintén árulkodik a személyiségedről. Könnyen lehet, hogy számodra saját magad a legfontosabb, és általában jól elvagy önmagaddal. Ha pedig nem szereted, ha mások leülnek melléd, az utalhat a benned lévő távolságtartásra, de a bizalmatlanság jeleit is hordozhatja.

Személyiségjegyeidre utal, hogyan ülsz le
Személyiségjegyeidre utal, hogyan ülsz le

6. Ha a karosszékeket kedveled a leginkább,

ülésed elsőre úgy tűnhet, a kényelmet, a komfortot keresed. Mégis ez a pozíció inkább arra utal, hogy támogatásra, segítségre lehet szükséged. Rendkívül érzékeny, ugyanakkor megfontolt ember vagy, akinek szüksége van arra, hogy mások elismerjék és szeressék.

7. Ha karjaidat összefonva ülsz,

az bizony azt igazolja, hogy könnyen föl lehet téged bosszantani. Magabiztosságod ellenére gyakran érezheted magad fenyegetve, ezért karjaidat összefonva véded önmagad.

8. Ha egyik lábadat kinyújtva ülsz

a széken a legszívesebben, kedves és segítőkész tulajdonságaidra utalhat, akitől ugyannakor csöppet sem áll távol a flörtölés. 

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top