Horoszkóp

Sokat elárul rólad, melyik évszakban születtél

Köztudott, nem mindegy, melyik évben, napon vagy hónapban születtél, hiszen mind-mind a személyiségedről árulkodik. Most azt is megtudhatod, milyen jelentést hordoz, és mit üzen a számodra az, hogy melyik évszakban ünnepled a születésnapod.

A számmisztika szerint sokat elárul rólad születési hónapod. Most már az is kiderült, az sem mindegy, a születési hónapod, melyik évszakhoz tartozik. Személyiségjegyeidet, a betegségre való hajlamodat ugyanis befolyásolja, hogy télen, tavasszal, nyáron vagy ősszel jöttél-e világra. Nos, hogy melyik évszakban születtél, ezt árulja el rólad.

Ha télen születtél,

bizony téged a többi évszak szülöttéhez képest sokkal jobban nyomaszthat a fény hiánya, a depresszióra is hajlamosabb lehetsz. Ugyanakkor az ősszel születettekhez képest, kevésbé lehetsz érzékeny és robbanékony.

Ha ősszel születtél,

akkor elmondható rólad, hogy a hangulatod ugyan kevésbé ingadozik, mint a télieké, de hogy könnyebben fel lehet téged bosszantani apróságoknak tűnő dolgokkal is, az egészen biztos. Alapvetően ugyanakkor kiegyensúlyozott vagy, és figyelsz önmagadra.

Ha nyáron születtél,

egészen biztos, hogy te az egyik legelégedett típus vagy. Ritkán érint meg a depresszió szele, de más lelki problémákkal sem igazán kell küszködnöd. Mindezek ellenére elmondható rólad, hogy igen végletes lehet a hangulatod. Egyszer kiugró magasságokba jutsz, máskor pedig nagyon mélyre repülhetsz.

Ha tavasszal születtél,

alapvetően kiegyensúlyozott, jó kedélyű ember lehetsz. Valamivel kevésbé lehetsz optimista, mint a nyáron szülöttek, de az újdonságokra, a megújulásra, az új kezdet lehetőségére mindenkor készen állsz. A depresszió, a lehangoltság jeleit időnként te is tapasztalhatod magadon.

Személyiségedről árulkodik, melyik évszakban születtél
Személyiségedről árulkodik, melyik évszakban születtél

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top