nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 a legbulizósabb csillagjegy

Ez a 3 a legbulizósabb csillagjegy

Ha már nyár és hétvége, jöhet a pihenés, a szórakozás, a kikapcsolódás. Három csillagjegy már különösen várhatja a szombat estét, ők ugyanis a partik és a parkett ördögei. Ha nem is feltétlenül a táncban a legjobbak, hogy velük bulizni óriási élmény, arra személyiségük a garancia.
NLCafé
f Ajánlom

A csillagjegyek a szórakozás tekintetében is igencsak eltérnek egymástól. Némelyek messze elkerülik a szórakozóhelyeket, mások meg élni sem tudnának a szombat esti partik nélkül. A horoszkópokból az is kiderül, melyik a legbulizósabb három csillagjegy. Íme.

A Vízöntők vidámsága ragadós

A Vízöntők nem szívesen vegyülnek idegenek társaságban, ugyanakkor barátaikkal egyetlen bulit sem hagynának ki. A jókedvről önkéntelenül is gondoskodnak, vidámságuk, humoruk mindenkire átragad. Felszabadultak, energikusak, izgalmasak. Ha Vízöntővel indulsz a szombat esti partira, a hangulat biztosan frenetikus lesz. Mindössze arra vigyázz, nehogy olyat tégy, amit másnap megbánnál.

Az Oroszlán a parkett ördöge

Ha valakinek nem való az otthon ücsörgés, az biztosan az Oroszlán. Ő a társaság közepe, mozgatója, nem lehet nem észrevenni. Imádják az izgalmas helyeket, akár több szórakozóhelyre is becsöppennek egyetlen éjszaka alatt. Ha Oroszlánnal indulsz szórakozni, az este biztosan emlékezetes lesz, már csak azért is, mert tutira végigjárjátok a legmenőbb klubokat. Az Oroszlán képes végkimerülésig bulizni, szóval, ha úgy érzed, elég volt, bátran leléphetsz mellőle.

A Nyilas keresi a kalandokat

A Nyilas imádja a szabadságot, amikor azt tehet, amit csak akar. Mindenkor nyitott rá, hogy új helyeket próbáljon ki. Folyamatosan keresi az újabb és újabb kalandokat barátaival, de nélkülük is remekül elboldogul. Róluk elmondható, hétvégéken a maximumon pörögnek. Ha egy Nyilassal indulsz szórakozni, biztos lehetsz benne, több új ismerőst gyűjthetsz be. Azzal ugyanakkor számolnod kell, Nyilas csillagjegyű barátod nem biztos, hogy veled indul haza hajnalban.

A vízöntő, a Nyilas és az Oroszlán nem hiányozhat a legjobb bulikról
A Vízöntő, a Nyilas és az Oroszlán nem hiányozhat a legjobb bulikról

(via Parhlo)

Megosztás Facebookon