Horoszkóp

Szellem jár a hálószobában – döbbenetes videó

Egészen döbbenetes az a videófelvétel, amelyet egy fiatal lány hálószobájában rögzített a webkamera. Hogy nem trükkfelvételről van szó, az egészen biztos, ahogyan az is szemmel látható, amint szellem suhan végig a hálószobán.

Vajon tényleg kísértet jár a fiatal lány hálószobájában? Mindenesetre egészen hátborzongató a látvány, amint az éjszaka kellős közepén váratlanul kinyílik a hálószoba ajtaja, majd valami vagy valaki lehúzza a lány takaróját. A különös árnyék  elsuhan a szekrény előtt. Majd újra és újra felbukkan.

A Chicagóban élő Iris webkamerája rögzítette a szellemjárást. A lány megrémülve ül az ágyán, és próbálja megfejteni, mégis mi történhet a lakásban. Amíg ég a lámpa, a szellem megbújik, a villanyoltást követően aztán ismét akcióba lép. Pontosan látható a videóban, ahogyan a kísértet árnyéka elsuhan.

Iris kezébe veszi a telefonját, tárcsáz valamilyen számot, feltételezzük, hogy a szellemirtókat hívja. Hogy aznap éjjel semmit sem aludt, az egészen biztos. De mégis, ki tudna nyugodt álomba szenderülni, ha kísértet járja a lakását?

(AwarenessAct)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top