Horoszkóp

Ő a tökéletes társ a horoszkópod szerint

Melyik csillagjeggyel illetek össze a leginkább? És melyik az, akit jobb messziről elkerülnöd? Horoszkópodban ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ. Mutatjuk csillagjegyenként a részleteket. Olvasd el, kivel alkothatsz tökéletes párost, és ki az, akivel kevésbé lehet szerencsés a találkozásod.

Különösen jól jöhetnek a javaslatok, ha épp randevúra készült vagy még bizonytalan vagy benne, az újonnan megismert fiúval érdemes-e hosszabb távra tervezned. A horoszkópod segíthet a döntésben.

A Kos nő (március 20. – április 19.)

A Rák férfival vibráló randevúban lehet részed, hiszen érzékeny és gondoskodó, emellett mégis elragadó. A Rák férfit pedig azonnal rabul ejted erőddel, energikus kisurgázásoddal. Hosszú távon is kitűnő páros alkothattok.

Az Oroszlán férfit ugyanakkor jobb, ha elkerülöd. A Kos és az Oroszlán vívnak egymással, mert egyik sem enged a saját igazából és akaratából.

A Bika nő (április 19. – május 20.)

A Bika jegyű nőt leginkább egy Bika férfi értékeli. Mindketten a kényelmet, a kiszámíthatóságot, a biztonságot keresitek, amit egymás társaságában biztosan meg is találtok. Tökéletes párkapcsolatotok lehet, arra azért érdemes odafigyelnetek, hogy hosszú távon se fulladjatok az unalomba.

A Bika nő vonzónak találja az Oroszlán férfit, mégsem valók egymáshoz. Ez a férfi folyamatosan uralkodik rajtad, amit hosszú távon nagyon nehezen viselnél el.

Az Ikrek nő (május 21. – június 20.)

Ikrek nőként remekül érzed magad a gondoskodó és rendkívül figyelmes Rák férfi társaságában. Utóbbi esetében fontos, hogy hosszabb távon se feledkezzen el udvarolni szerelmének, bókoljon, flörtöljön vele akkor is, ha már elmúltak a lángoló évek.

A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire. Éppen ezért jól teszed, ha jó messzire elkerülöd a Skorpiót, bármilyen vonzó is a kisugárzása. Ez a férfi féltékenységével ugyanis gyorsan megöli a szépen induló kapcsolatot.

Horoszkópod megmutatja, melyik csillagjeggyel illetek össze
Horoszkópod megmutatja, melyik csillagjeggyel illetek össze

A Rák nő (június 21. – július 22.)

Rák nőként a Mérleg férfi teljesen lenyűgöz, hiszen pontosan azt az érzelmi biztonságot nyújtja, amire a leginkább szükséged van. Az izgalmas és vibráló beszélgetések csak még inkább megerősít benne, hogy ő az a férfi, aki igazán boldoggá tud tenni.

Kerüld el a Skorpió férfit, vele féltékenykedés és veszekedés vár rád. Mindkettőtök lelke rendkívül érzékeny, de azt is nagyon érzitek, mivel szúrhatjátok meg a másikat.

Az Oroszlán nő (július 23. – augusztus 22.)

Tökéletes párost alkothatsz az izgalmas és mélyen érző Skorpióval. Ha egymásba szerettek, biztos lehetsz benne, társad nem hoz meg nélküled egyetlen döntést sem, mindenkor kikéri a vélemenyedet. Ha nem teszed őt féltékennyé, a tenyerén fog hordozni.

Oroszlán nőként a Vízöntő férfi különösen vonzó lehet számodra. Mégse randizz vele, mert nem tudsz mit kezdeni a különcségével. Ráadásul ő senki kedvéért nem adja fel a saját elképzeléseit, az érzéseit pedig nem tudja úgy kimutatni, ahogyan te arra vágysz.

A Szűz nő (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Bak férfi pontosan azt a nyugalmat és megbízhatóságot nyújtja, amire Szűz nőként annyira vágysz. A férfi kitartása is tetszik neked, ő nem adja fel, ha randevúzni akar veled. Ez a kapcsolat mindkettőtök számára édes kihívás lehet.

A Rák férfit ugyanakkor jól teszed, ha messze elkerülöd. Ő ugyanis csöppet sem kedveli a rejtélyes oldaladat, azt gondolja, titkolsz előle valamit. Veszekedések, viták várnak rád egy ilyen kapcsolatban.

A Mérleg nő (szeptember 23. – október 22.)

Az Oroszlán férfi egyszerűen lenyűgöz. Kisugárzásának képtelen vagy ellenállni. Szenvedélyes kapcsolat lehet a tiétek. Erősen inspiráljátok egymást, közös céljaitokat együtt biztosan meg tudjátok valósítani.

A Halak férfi nagyon nem illik össze a Mérleg nővel. Jobb, ha bele sem kóstolsz ebbe a kapcsolatba. A Halak túlságosan érzékeny hozzád, és a határozatlanságával sem tudsz mit kezdeni.

A Skorpió nő (október 23. – november 21.)

Tökéletes páros alkothatsz az Oroszlán férfival. A szenvedélynek egyikőtök sincsen híján, ezért hogy unalmas nem lesz a kapcsolatotok, az biztosra vehető. A nagy veszekedéseket még nagyobb kibékülések és még nagyobb érzések követik.

Az Ikrek férfi közelébe se menj, nem hozzád való, bármilyen vonzónak és szórakoztatónak is tűnhet elsőre. Az Ikrek könnyedségét a Skorpió hosszú távon nagyon rosszul tűri.

A Nyilas nő (november 22. – december 21.)

A Kos férfiben komoly kihívóra találhatsz. Nyilas nőként nem tudsz ellenállni elképesztő erejének és kisurgázásának. A kapcsolatban egymást taníthatjátok, inspirálhatjátok. Nem árt tudnod, a Kos messze elkerüli a drámákat. Ha valamivel árthatsz a tökéletes kapcsolatnak, akkor azok éppen ezek a szituációk.

A Bika férfi vonzereje megfoghat, mégsem illetek össze. Ő túlzottan is kényelmes hozzád. Neked folyamatos izgalmakra van szükséged, amit ő ugyanakkor sosem lesz képes megadni. 

A Bak nő (december 22. – január 19.)

A Halak férfivel remek párost alkottok, hiszen mindketten ragaszkodtok a szabályokhoz. Elsőre úgy érezheted, ez a férfi nem az, akit te keresel. Mégis érdemes újabb és újabb esélyt adnod az ismerkedésre, mert gyorsan rájössz, nála megbízhatóbb szerethetőbb társra nem is találhatnál.

A Kos férfit túlzottan könnyednek, sőt gyerekesnek tűnhet egy Bak nő számára. Számodra a kiszámíthatóság az egyik legfőbb érték, a Kos ugyanakkor a kihívásokat keresi. Ráadásul mindig azt fogod érezni, a munkája fontosabb nálad. 

Némely csillagjegy nagyon jól illik egymáshoz, mások pedig inkább taszítják egymást
Némely csillagjegy nagyon jól illik egymáshoz, mások pedig inkább taszítják egymást

A Vízöntő nő (január 20.- február 18.)

Ideálisnak nevezhető párost alkotsz az Ikrek férfival. Mindketten a szabadságra, a könnyedségre vágytok, amit meg is adtok a másiknak. Inspiráljátok egymást, jókat csevegtek, kifejezetten szenvedélyes lehet a kapcsolatotok, amire nagyon sokan irigyek.

A Skorpió férfi vonzereje megfoghat téged. Mégis jobban teszed, ha elkerülöd a birtokló természetű Skorpiót. Vízöntőként nem viselnéd el a férfi folyamatos ellenőrzését, hiszen te éppen az ellenkezőjére vágysz.

A Halak nő (február 19. – március 20.)

A Rák férfi figyelmességével, gondoskodásával elbűvöl téged. Kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatotok lehet. A Rák férfi szerelméért türelmet vár tőled, amit Halak jegyűként nem esik különösebben nehezedre megtenni érte.

A Mérleg férfit jobb elkerülnöd. Nem illetek össze. Nem érti és nem értékeli a művészi vénádat, ő inkább a logika és a szemmel látható dolgok embere. Túl sok áldozatot és ellentétet követelne tőled ez a kapcsolat.

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top