Horoszkóp

7 jel, hogy hallgatnod kell a megérzéseidre

Sokszor hallod, hogy figyelj a megérzéseidre. De honnan tudhatod, hogy tényleg a belső hang szól hozzád? Hogy biztos lehess az intuíciódban, hét különösen erős jelet is találtunk, melyek igazolják, helyesek a megérzéseid.

Nem könnyű felismerni, mikor szól hozzád a belső hangod, és mikor az egód. Utóbbi többnyire sokkal erősebb, és az is gyakori, hogy a jó megérzéseket egyetlen tollvonással felülbírálod. Mégis miből és honnan tudhatod, hogy az intuíciód, a megérzéseid helyesek, hogy azok nem csapnak be? Mutatjuk a legjellemzőbb jeleket.

1. Valami rossz történik veled, mégsem esel kétségbe

Az intuíció működésének tipikus jele, amikor valami rossz történik veled – például a kitűzött cél nem a terveid szerint alakul –, de mégis képes vagy megőrizni a nyugalmadat. Nem érzed rosszul magad, pedig valójában minden okod meglenne rá. Ilyenkor biztosan hallgatsz a megérzésedre, hiszen tudod, ez csupán egy helyzet, amiből a kiutat úgyis megtalálod.

2. Váratlanul érkezik a megoldás

Kitűnően működik a megérzésed, amikor már hosszú ideje keményen dolgozol valamin, nagyon sok energiát fektettél a céljaid megvalósításába, majd váratlanul az öledbe pottyan a megoldás. Szinte szó szerint kipattan a fejedből, és nem érted, mindez hogy nem jutott eddig az eszedbe.

3. Bízol a gondviselésben

Amikor bízol benne, tudod és elfogadod, hogy a dolgok pontosan úgy történnek, ahogyan az számodra a lehető legjobb. Alakuljon bárhogyan is, az biztos, a belső hangokat követed.

4. Megálmodod a jövőt

Jósló álmoknak is nevezik a pszichológiában, amikor előre megálmodod, mi történik veled. Jót és kevésbé jót is megálmodhatsz előre, amiről persze ébredéskor még nem tudhatod, hogy a közeli jövőben bekövetkezik. Figyelmeztető álmok esetén nem árt az óvatosság, hiszen komoly bajtól óvhatod meg magad.

5. Működik a telepátia

A tökéletesen működő megérzések tipikus jele a telepátia. Még akkor is, ha sokszor nem tulajdonítasz neki különösebb jelentőséget, és inkább csak olyan frázisként mondod a partnerednek, hogy épp őrá gondoltál, mielőtt kicsengett a telefon.

Jelek, hogy működnek a megérzéseid
Jelek, hogy működnek a megérzéseid

6. A teljes kimerültség jele is lehet

Amikor társaságban töltöd az időt, aztán úgy érzed, teljes mértékben kimerültél, és pihenésre vágysz, szintén az intuíciódra hallgatsz. Érzékeled ugyanis mások energiáit, amelyek tölthetnek, de el is vihetik a te pozitív energiáidat. Amikor úgy érzed, töltődnöd kell, lehetőleg maradj egyedül, és tedd azt, amihez a leginkább kedved támad.

7. Megérzed, hogy nem mondanak igazat

Nem mindenkinél derül ki, hogy nem azt mondja, amit igazán gondol, de amikor pontosan tudod, hogy az illető hazudik vagy sem, akkor egészen biztosan a megérzéseidre hallgattál.

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top