Horoszkóp

Ez az ideális életkor az esküvőhöz a horoszkópod szerint

Mindenkinél máskor jön el a házasságkötés ideje. Akadnak, akik már egészen fiatalon az oltár elé állnak, mások inkább várnak vele, hogy kimondják a boldogító igent. Hogy melyik életkor ideális az esküvőre? A horoszkópodból ezt is kiolvashatod.

A különböző csillagjegyben születetteket egészen eltérő életkorben érintheti meg a házasságkötés vágya. Sokan már kislányként csodás esküvőről álmondoznak, azt egészen fiatalom mondják ki a boldogító igen, megint mások pedig szinte menekülnek a házasság elől.

Hogy számodra, melyik az ideális életkor, horoszkópodból megtudhatod. Hogy aztán a párod számára is ugyanez lesz, azt sajnos nem garantálhatjuk. Mindenesetre válasz lehet arra a dilemmára, vajon miért nem nősül a szerelmed, amikor te már készen állsz az esküvőre.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos jegyűekről szokás mondani, fejjel mennek a falnak. Nincs másként ez az esküvővel sem. Ha úgy tartja szándékuk, nem várnak sokáig, a türelem egyébként sem az erősségük. Ha sort kerítenek a házasságkötésre, azt többnyire még a húszas éveikben megteszik.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika jegyűek a Kosokkal ellentében nagyon is tudnak várni. Addig nem mondják ki a boldogító igent, amíg rá nem lelnek arra a társra, aki biztonságot, védelmet, stabilitást jelent az életükben. A harmincas éveik előtt nagyon ritkán lépnek frigyre.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ha valamelyik csillagjegynél problémás megítélni a tökéletes életkort, az egészen biztosan az Ikrek jegye. Ugyanis annyira kiszámíthatatlanok, hogy követni is alig lehet, mikor és mit mondanak. Egyik nap még az esküvőjüket tervezik, másnap inkább lefújják az egészet. Amikor mégis eljutnak az anyakönyvvezető elé, többnyire már túl vannak a harmincas éveik közepén.

A horoszkópból kiderül, mikor lesz az esküvőd
A horoszkópból kiderül, mikor lesz az esküvőd

A Rák (június 21. – július 22.)

Az Ikrek szöges ellentétét a Rák jegyben születettek képviselik. Ők romantikus, csodaszép esküvőt álmodnak maguknak. Nem is várnak vele sokáig, a húszas éveikben már oltár elé állnak. Aztán később az is előfordulhat, hogy újra és újra megteszik.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyűeket szerelmes típusú csillagjegynek tartják. Ennek ellenére ők sem rohannak hanyatt-homlok az anyakönyvvezető elé. Sőt annyira nem sietik el a párválasztást, hogy az esetek többségében már közel 40 évesek – vagy már el is múltak –, mire kimondják tökéletesnek vélt szerelmüknek a boldogító igent.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyben születettek sosem kötnek házasságot hirtelen felindulásból. Ennek ellenére előfordulhat, hogy már a húszas éveik első felében frigyre lépnek kedvesükkel. Az is igaz, hogy keresik azt a társat, aki mellett nyugalmat és elégedettséget érezhetnek, ezért gyakran várnak az esküvővel a húszas éveik legvégéig.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegyűek nem szeretik bonyolítani a dolgaikat, ők az egyszerűség és a következetesség hívei. Az esküvőjüket sem gondolják túl, gyakran a két tanúval keresik fel az anyakönyvvezetőt úgy 20-25 éves életkorukban.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegyűek nem halogatják a döntést, belevágnak, amilyen gyorsan csak lehet. A probléma csupán az, hogy rendkívül könnyen és gyorsan szerelembe esnek függetlenül attól, hogy korábban kimondták-e már a boldogító igent. Nos, éppen emiatt érdemes várniuk legalább a 40. születésnapjukig, mert addigra többnyire már leghiggad a vérmérsékletük.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok sehova sem sietnek. Sőt, általában több próbát is tesznek, mire lehorganyoznak az ideálisnak vélt partner mellett. Nem ígérgetnek, nem tesznek könnyelmű kijelentéseket. Amikor kimondják a boldogító igent, már többnyire a harmincas éveik második felében járnak.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak jegyűek, ha eldöntenek valamit, amellett sziklaszilárdan kitartanak. Amikor úgy érzik, eljött a házasodás ideális időpontja, nem húzzák, halasztják a dolgot, belevágnak. Kitartó, hűséges és türelmes társak, gyakran az húszas éveikben összebútorozott társukkal élik le az életüket.

A Vízöntő (január 20.- február 18.)

Ha létezik jegy, amelyik csöppet sem esküvőpárti, akkor az egészen biztosan a Vízöntő. Ők aztán nem sietik el a házasodást, meg egyébként sem rajonganak a hagyományos értelemben vett dolgokért. Ha úgy 40 és 50 éves koruk között házasságra adják a fejüket, és megszervezik az esküvőjüket, az egészen biztosan nem lesz hétköznapi.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jegyben születettek gyűlölik az egyedüllétet. Szükségük van társra, párkapcsolatra, éppen ezért a házasságot sem utasítják el. Nem várnak hosszasan, amikor úgy érzik, a megfelelő partnerre találtak, gyorsan az oltár elé állnak. A legalkalmasabb időpont esetükben a 26. születésnapjuk körül lehet.

(The EarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top