Horoszkóp

Igazából szerelem – júniusi szerelmi előrejelzés

Sorozatunkban, az "Igazából szerelem"-ben Sarkadi Kriszta a szerelemkártyáiból jósol: minden hónap első napján kihúzza azokat a kártyákat, amelyek adott hónapban a legnagyobb segítségünkre lehetnek abban, hogy harmonikus kapcsolatban, szerelemben éljünk. Júniusi szerelmi előrejelzésünk következik.

Mire készülj júniusban szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?

Az ismert amerikai párkapcsolati szakértő és spirituális tanító, Chuck Spezzano The Love Pack elnevezésű gyógyító kártyáit hívtam segítségül, hogy megtudjam, milyen energiák támogatják júniusban a szerelmes, szeretetteljes kapcsolatok kialakulását, ha még egyedül vagy, és elmélyülését, ha már melletted a társad.

Ami akadályozhat: Félelem
Ami a megoldást hozza: Elköteleződés
Ami megszületik: Ellenállhatatlan vonzerő

Igazából szerelem – júniusi szerelmi előrejelzés

1. lap: Félelem

Ha mindannyian arra vágyunk a leginkább, hogy szerelembe essünk, aztán pedig boldogan éljünk választottunkkal, akkor hogy jön ide a félelem? Mi az, amitől félünk? Hogyan tud a félelem megakadályozni bárkit is abban, hogy megélje a boldog, harmonikus párkapcsolat adta örömöket?

Ahogy a kártyán is látod, ez a fajta félelem nem valós – csak egy árnyék; egy képzelt fenyegetés. Ez nem a valódi veszélyhez kapcsolódó félelem, hiszen annak valóban az a dolga, hogy megvédjen bennünket egy koncentrációt és gyors döntéseket igénylő helyzetben. Amikor leendő vagy meglévő párkapcsolatunkra vonatkozóan ébred bennünk félelem, akkor – figyeld csak meg – sohasem a jelentől, hanem mindig a jövőtől félünk. A félelmet az okozza, hogy önkéntelenül azon kezdünk gondolkozni, mi minden sikerülhet félre. Nem most, majd akkor. Ez az a félelem, amire nincs szükségünk.

A leginkább azon morfondírozunk ilyenkor, vajon tudunk-e alkalmazkodni a fokozatosan kialakuló, új helyzethez. Ilyen kérdések fogalmazódhatnak meg benned:

  • Nem kell-e túlságosan sok mindenről lemondanom?
  • Mennyire kell megváltoznom?
  • Képes vagyok-e elfogadni a páromat olyannak, amilyen?
  • Hogy fogok kijönni a családjával?
  • Mi lesz, ha gyerekünk születik?

Ha túl sok teret engedünk ezeknek a gondolatoknak, megbéníthatnak. Elhitetik velünk, hogy jobb, ha bele sem kezdünk az egészbe. Ilyenkor történik az, hogy vagy nem is találkozol alkalmasnak tűnő partnerrel, vagy mindig olyanokba botlasz, akik nem függetlenek, így a valódi elköteleződés szóba sem jöhet. A nehézség tehát látszólag kívül van (hiszen nincs megfelelő partner), a helyzetet azonban a saját gondolataid – a saját félelmeid – hozzák létre.

Így aztán – bármennyire is furcsa – egy boldog, örömteli párkapcsolathoz bátorságra van szükség. Bátorságra ahhoz, hogy minden félelmed ellenére megtedd azokat a lépéseket, amelyekre a saját boldogságodhoz szükség van. Feldmár András (kanadai-magyar pszichoterapeuta, író) így fogalmazza ezt meg:

“Az a bátorság, hogy az ember azt csinálja, amit akar, attól függetlenül, hogy mennyire fél. Tehát a félelem tulajdonképpen olyan lesz, mint az időjárás: hogyha meg akarlak látogatni, akkor nem foglak fölhívni, hogy hát akkor most nem jövök, mert esik az eső. Akkor inkább esernyővel foglak, esernyőt fogok venni, és akkor is meglátogatlak, ha esik az eső.”

Júniusban ezért arra lesz lehetőséged, hogy a bátorságot gyakorold. Minden olyan helyzetben, ahol félelmet tapasztalsz, most dönts másképp: ahelyett, hogy megtorpannál, menj tovább, és tedd meg, amitől félsz. Így kerülsz egyre közelebb ahhoz, hogy lépésről lépésre minden vágyad megvalósuljon.

2. lap: Elköteleződés

A félelmet azzal tudod felülírni, ha végérvényesen elköteleződsz amellett, amit szeretnél. Ezzel egyidőben érdemes feloldanod az elköteleződésedet amellett, amit nem szeretnél. Mit értek ezen? Ha körülnézel az életedben, és olyasmit találsz benne, ami nem tetszik, vagy nem okoz örömet, akkor tudd, ezt is te hoztad létre. Az adott helyzet egy olyan rejtett előnyt hordoz számodra, ami miatt érdemes fenntartanod. Ezért az a teendőd, hogy ezt felismerd, és határozottan kijelentsd: Erre a helyzetre és minden belőle fakadó (jól látható vagy rejtett) előnyre már nincs szükségem, ezért szélnek eresztem.

Lehet, ezt a kijelentést többször szükséges megtenned ahhoz, hogy a változás valóban megkezdődjön. Nem azért, mintha az univerzum nem hallaná, hanem azért, mert időnként neked van szükséged arra, hogy a szándékodat rendszeresen megerősítsd.

Ugyanez igaz arra is, amit nem elengedni, hanem megteremteni akarsz. Olyan sokáig éltél “elköteleződött kapcsolatban” a félelmeiddel, hogy talán időbe telik, amíg mindegyiket felülírod. Ennek is az a módja, hogy megfogalmazod, majd napi rendszerességgel elismétled magadnak az új szándékaidat. Ahhoz, hogy a vágyaid megvalósulhassanak, neked magadnak kell először meggyőződnöd arról, hogy igen, ma is, és ma is, és ma is, továbbra is ezt szeretném.

Használd a júniust arra, hogy körülnézz az életedben, és végy szemügyre mindent, alaposan. Kérdezd meg magadtól: tényleg ezt akarom? Boldoggá tesz az, ahogyan életemnek ez a területe működik? Ha olyasmit találsz, amin változtatnál, akkor ereszd szélnek a fennálló helyzetet, majd fogalmazd meg azt is, mit szeretnél helyette. Köteleződj el az új szándék mellett, és ezt legalább egy hónapon át minden egyes napon erősítsd meg. Aztán nyisd meg magad, és kezdd el befogadni az örömteli átalakulás mozzanatait.

3. lap: Ellenállhatatlan vonzerő

Ennek az lesz az eredménye, hogy ellenállhatatlan vonzerőt kezdesz el gyakorolni mindenre, ami számodra fontos. Könnyedén és lazán elkezded megtenni azokat a lépéseket, amelyek a vágyaid beteljesüléséhez vezetnek. Egyre jobban érzed magad a bőrödben, ezért nyugodtabbá és mosolygósabbá válsz. Mivel sikeresebbé válsz mindenben, amihez csak hozzáfogsz, növekszik az önbizalmad, és egyre értékesebbnek, fontosabbnak és vonzóbbnak tartod magad.

Lehet, hogy ebben a folyamatban még tisztábban kezded el látni azokat a régi hiedelmeket, amelyeket önmagaddal kapcsolatban eddig tápláltál, és amelyek már nem szolgálnak téged. Hirtelen meghallod azokat a hangokat, amelyek eddig elbizonytalanítottak és bíráltak. Talán ilyeneket mondanak:

  • Ez nem fog sikerülni!
  • Jobb, ha megmaradsz a régi, ismerős szokásoknál!
  • Kizárt, hogy észrevegyenek azok, akiket tényleg vonzónak találsz!
  • Nagyon sok rossz tulajdonságod van!
  • Nem vagy szerethető!
  • Senkinek sem kellesz!
  • Ne mutasd meg magad, és akkor bántani sem tudnak!

Ha észreveszed az elmédben ezeket a gondolatokat, akkor egyszerűen csak mosolyogj rájuk szeretettel, és cseréld ki őket egy másikra, valahogy így:

  • Bármibe fogok, sikerrel járok.
  • Egyre bátrabb és vonzóbb leszek attól, hogy új dolgokat próbálok ki.
  • Egyre többen veszik észre, milyen kivételes szépséggel és vonzerővel rendelkezem.
  • Minden tulajdonságom abban támogat, hogy boldog, örömteli életet éljek.
  • Mindenütt szeretettel fogadnak.
  • Fontos és értékes vagyok. A világnak szüksége van rám.
  • Akkor is biztonságban vagyok, amikor páncél és álarcok nélkül, önmagamat adom.

Júniusban tehát arra lesz lehetőséged, hogy megtapasztald: az ellenállhatatlan vonzerő nem abból fakad, hogy milyen formájú a tested, vagy milyen ruhákba öltözteted. Attól leszel ellenállhatatlanul vonzó, ha szeretettel, elfogadással, tisztelettel és örömmel gondolsz magadra.

Sarkadi Kriszta
szeretetterapeuta
www.igazabolszerelem.hu

Párkapcsolati Gyorsszervíz:

Sarkadi Kriszta – tanító, gyógyító, papnő
“Szeretni nem kell megtanulnunk, mert a szeretet ott lakozik mindannyiunkban – ez alapvető, megmásíthatatlan természetünk. Ezért nekem pusztán az a dolgom, hogy utat mutassak abban, hogyan tudod eltakarítani a szeretet áramlásának útjában álló, belső akadályaidat. A részedről pedig ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy kis hajlandóságra: annak felismerésére, hogy ha nem vagy maradéktalanul boldog, akkor itt az idő, hogy új döntést hozz. Akár csoportban, akár négyszemközt találkozunk, megtartalak, miközben változol, én végigkísérlek az utadon. Örömmel vagyok a bábája újjászületésednek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top