Horoszkóp

5 bizonyíték, hogy nemcsak egyszer élsz

Sokan hisznek is meg nem is az újjászületés lehetőségében. A keleti filozófiák szerint ugyanakkor a reinkarnáció nagyon is létezik. A halált követően a lélek tovább él, hogy aztán új testben ismét a Földre érkezhessen. Cikkünkben öt nyomós érvvel bizonyítjuk: valóban nem csak egyszer élünk.

Indiában, Japánban, Thaiföldön és Kínában elfogadják az újjászületés lehetőségét. A keleti filozófiák és vallások szerint nemcsak egyszer élünk, számtalan reinkarnáción keresztül járjuk újra és újra a végtelennek tűnő utat, hogy majdan eljussunk a nirvánába, a legfőbb boldogságba.

Bizonyítékok is léteznek az újjászületésre, amit a mostani életedben többször is megtapasztalhattál már, csak nem tudtad, hogy az egy jel a reinkarnáció létezésére.

Az álmok bizonyítják, nemcsak egyszer élsz

Mindenki álmodik, csak nem biztos, hogy emlékszel az álmaidra. Az álmok ugyanis visszavihetnek előző életekbe, alvás közben feltörhetnek a korábbi emlékek. Amikor a reggeli ébredéskor ismerős, mégis megmagyarázhatatlan érzések törnek rád, biztos lehetsz benne, egy korábbi életben jártál.

A dé-javu érzések az előző életekből törnek fel

A dé-javu nagyon erős és megmagyarázhatatlan jelenség. Sokak szerint az idegrendszer zavara okozza, míg ezoterikus vélekedések szerint a párhuzamos univerzumok létezését igazolja. A déjavu érzések nagyon is lehetséges magyarázatot adhatnak az előző életekből jövő emlékekre.

A félelmek, a fóbiák az előző életekből jöhetnek

Sokan szenvednek olyan fóbiákban, amelyek kialakulására valójában nem találnak választ a mostani életükben. Megmagyarázhatatlanul rettegnek a pókoktól, a kígyóktól vagy a magasságtól, de bármi mástól is, holott egyikkel sem volt kellemetlen élményük. A félelmet okozhatja a tudattalanból feltörő előző élet fájdalmas tapasztalata, amely újabb jel a reinkarnáció létezésére.

Az emlékek is bizonyíthatják, nem a mostani az egyetlen életed

Leginkább kisgyerekeknél fordul elő, amikor szokatlan, állításuk szerint velük megtörtént eseményekről számolnak be. A szülők értetlenül hallgatják a történeteket, amelyeket a gyermeki fantázia szüleményének gondolnak. Pedig nagyon is valószínű, a kicsik reinkarnációs élményeikre emlékeznek vissza.

Az erős megérzések a reinkarnáció létezését igazolják

A megérzései mindenkinek működnek. Ha úgy gondolod, neked nem, akkor arról lehet szó, hogy nem hallgatsz a belső hangokra. Könnyen lehet, a megérzéseidet bizonyos helyzetekben felülbírálod, és másként döntesz. Aztán nem sokkal később kiderül, az első gondolat volt a helyes. Az erős megérzés, az intuíció bizonyíték a földi világon túli létezésre.

Öt erős jel igazolja, hogy nemcsak egyszer élünk
Öt erős jel igazolja, hogy nemcsak egyszer élünk

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top