Horoszkóp

Júniusi horoszkóp: a nagy ötletek hónapja

A Merkúr és a Neptunusz között kialakuló nehéz konstelláció arra enged következtetni, hogy sokkal több tervünk, ötletünk lesz, mint általában. Ám ezek megvalósításával még várni kellene.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Összességében pompás hónapod lesz, amikor több olyan dolog is sikerülhet, amelyet talán már hosszabb ideje tervezgetsz. A régi párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. De az is megtörténhet, hogy olyan események történnek, amelyek miatt a viszonyotok sokkal szorosabbá válhat. A szerelmi viszonyokban azon előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyek miatt kölcsönösen csalódottnak érezhetitek magatokat. Főleg, ha vannak titkaitok…

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, amely miatt a környezetedben néhány személy úgy vélekedhet: neked csak megszületni volt nehéz. Nagyon fontos, hogy te se beszélj az anyagi helyzetedről, és mások zsebébe se turkálj. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt másként láthatod a világot, és talán még a terveiden is változtathatsz. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert minden esély meg lesz rá, hogy selejtet sózzanak rád.

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amivel áthághatod a szabályokat. De az is lehet, hogy megbízol egy olyan személybe, akibe nem kellene. Mert később visszaélhet a titkaiddal. A házasságokban, régi együttélésekben a társad a viselkedésével annyira megbánthat, hogy a bánat könnyei csilloghatnak a szemedben. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Egy találkozás pedig felvillanyozhat.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A változások hónapját élheted, amikor olyan dolgok történhetnek, melyek miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Rengeteg feladat vár, amely miatt azért nem vagy ideges, mert erre a plusz bevételre nagy szükséged van. Ha külföldre utazol, kisebb probléma ugyan felmerülhet, de ez nem rontja el az utazásodat, az élményeidet. Kedvez az idő ingatlannal, családtagokkal kapcsolatos ügyek intézésnek.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Óriási változások történhetnek most az életedben, emiatt minden okod meg lesz az örömre. De az is lehet, hogy most találkozol azzal a személlyel, aki miatt az életed új irányt vehet. Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, a sors összehozhat azzal, aki miatt akár mindent feltennél egy lapra. A régi párkapcsolatokban társadnak anyagi jellegű problémája lehet, vagy belemehet egy átláthatatlan helyzetbe, ami nehézzé teheti kettőtök kapcsolatát.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha pénzről, munkáról, megélhetésről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Szervezőkészséged tökéletes lehet, így aztán nem lesz olyan feladat, amelyet ne tudnál elvégezni. Legyen szó munkahelyi, vagy otthoni, rokonokkal kapcsolatos feladatról. Ha változtatni kívánsz, akkor lépj a tettek mezejére, mert rendkívülinek nevezhető lehetőséget csíphetsz meg. A barátok fontos szerepet játszhatnak most az életedben, légy velük kedves.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ami másnak pech, az most neked előny! Ne érezd magad kényelmetlenül emiatt, hiszen te nem teszel semmi rosszat. Egyszerűen a sors talál meg téged a különleges lehetőséggel, amire nem lehet nemet mondani. Kolléga magatartása előtt értetlenül állhatsz. Ne erőlködj, nem fogod megérteni őt. Ha utazol, vigyázz az értéktárgyaidra, és vigyél magaddal a tervezettnél jóval több pénzt. Előfordulhat, hogy barátságból, ismeretségből szerelem lesz…

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy a házasságokban, régi párkapcsolatokban újra fellobbanhat a szerelem lángja. De az is lehet, hogy akivel most összehoz a sors, azzal a személlyel ha nem is most, de a későbbiekben akár egy párt is alkothattok. Pénzügyeid alakulása miatt talán kezdetben feszültséget érezhetsz, de a későbbiekben kiderülhet, hogy jobb nem is történhetett volna veled. Barátnak egzisztenciális gondja támadhat, légy a segítségére. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A házasságokban, régi együttélésekben te vagy a nehézkesebb. De az is lehet, hogy olyasmihez ragaszkodhatsz, amivel a partnerednél kihúzhatod a gyufát. A munkában, megélhetésben több dolog alakulhat a kedved szerint. Felettesed viselkedésén viszont nem tudsz eligazodni. A problémáját az ő főnökének magatartása, vagy a munkahelyén történő események okozhatják. Ezért légy vele és a rokonaiddal is sokkal türelmesebb.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban alakulnak úgy a dolgok, hogy felkerülhet a szemedre a romantika, a szerelem, a szeretet rózsaszínű szemüvege. A munkahelyeden azonban nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Az is lehet, hogy kolléga álnok viselkedése ejthet sebet érzékeny kis lelkeden. Ha a változtatás gondolatával játszadozol, még várj!

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. De az is előfordulhat, hogy a pénz miatt alakulhat ki átláthatatlan helyzet. Minden esély meg lesz arra, hogy rendkívülinek bátran nevezhető dologgal keressenek meg, amelyre azért nem szabad igent mondani, mert később hátrányba kerülhetsz, és neked kell majd elvinni a balhét. Külföldi utazás többe kerülhet, mint amennyiről szó van. Ingatlanügylet intézésére kiváló ez a mostani időszak.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Nem kell neked megszakadni a munkahelyeden. Úgy kell a munkához hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. A szerelem ege vakítóan kék lehet, ami azt jelenti, hogy romantikus rajongást érezhetsz valaki iránt. Aki viszonozhatja az érzéseidet. Az exedről is olyan híreket hallhatsz, amelyek miatt a szíved végre nem szorul össze, hanem te is örülni tudsz annak, ami vele történik. Ingatlanügylet bonyolítására nem a legjobb a mostani időszak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top