Horoszkóp

Ez teszi igazán boldoggá a csillagjegyeket

Kíváncsi vagy, mi az, ami igazán boldoggá teszi a párod? Keresd meg a csillagjegyét, majd olvasd el boldogsághoroszkópunkban a választ.

Boldoggá tehet egy apró meglepetés, egy váratlanul betoppanó régi barát, egy kedves szó, egy mosoly, de akár egy különleges és meghitt vacsora is. A személyiségből fakadóan mindenki más és más dolgoknak örül. A horoszkóp segít megfejteni, vajon párodat vagy a barátaidat mi teszi igazán boldoggá.

Keresd meg a születési dátumokból a megfelelő csillagjegyet, és olvasd el az ahhoz tartozó jellemzést.

Kos (március 20. – április 19.)

A kihívások, a versenyzés tesz igazán boldoggá, ha a Kos jegyében születtél. Imádod a kalandokat, folyamatosan új célokat tűzöl magad elé, és mindig feszegeted a határaidat. A győzelem érzését sosem unod meg. Veszíteni nem tudsz.

A Bika (április 19. – május 20.)

Az otthon nyugalma, a kikapcsolódás, egy jól eső relaxáció egészen biztosan boldoggá tesz, ha a Bika jegyében születtél. Az otthonod szépítgetése feltölti a lelked, de egy pihentető masszázsnak sem tudsz ellenállni.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Semmitől sem leszel boldogabb, mint egy igazán inspiráló beszélgetéstől, ha az Ikrek jegyében születtél. A lelked szárnyal, amikor intellektuális beszélgetésekbe kapcsolódhatsz, olyan témákról esik szó, ami téged is érint vagy érdekel.

A Rák (június 21. – július 22.)

A család, a gondoskodás a lételemed. Rák jegyűként akkor vagy a legboldogabb, amikor érzed, másoknak szükségük van rád. A válladon sírhatják ki bánatukat, egy öleléssel, a szeretet érzésével mutatják ki, mennyire fontos vagy, mert nélküled az élet is megállna.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Téged valójában nagyon egyszerű boldoggá tenni, hiszen alapvetően optimista, vidám ember vagy. Oroszlán jegyűként a lelkedet igazán simogatja, amikor csodálattal, rajongással, elismeréssel vesznek körül. A gyakori dicséret, a tisztelet érzése különösen fontos számodra.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szorgalmas, mindig munkálkodó Szűz jegyűként rendkívül boldoggá tesz, amikor észreveszik, és elismerik az igyekezetedet. Kifejezetten jólesik, amikor pótolhatatlan munkatársnak, partnernek tart a környezeted.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg szülöttként az olyan értékek tesznek igazán boldoggá, amit a hatvanas évek hippimozgalmai hirdettek: szerelem és béke. Kiborít, amikor negatív energiák vesznek körbe. A leginkább attól érzed jól magad a bőrödben, amikor társad kimutatja, mennyire szeret.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Időnként szükséged van a magányra, ha a Skorpió jegyében születtél. És az is nagyon fontos, hogy érezd a bizalmat. Nem szereted, ha mások a lelkedben vájkálnak, téged ugyanakkor nagyon is éltet, amikor mások megnyilnak előtted, és kiöntik szívüket, lelküket.

Más és más dolgok teszik boldoggá a csillagjegyeket
Más és más dolgok teszik boldoggá a csillagjegyeket

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként az utazás, a kirándulás tesz igazán boldoggá. Amikor mehetsz, amikor új helyeket ismerhetsz meg, és lehetőleg minél gyakrabban, akkor egészen szárnyal a lelked. Ugyanakkor felelősséget, ha nem muszáj, inkább nem vállalsz.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként nagyon megbízható és szavahihető vagy. Nagyon fontos a számodra, hogy minden rendben legyen körülötted, hogy minden dolgot a felügyeleted alatt tarthass. Szereted a szabályokat, a fegyelmet, a kiszámíthatóságot, és boldoggá tesz, ha mindezt a körülötted élők épp ennyire fontos értékeknek gondolják.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Rugalmasság és széles tér nélkül létezni sem tudnál. A függetlenséged megőrzése szinte minden másnál fontosabb, ha a Vízöntő jegyében születtél. Rajongsz az újdonságokért, de az is boldoggá tesz, amikor az elmédet megdolgoztató feladványt kell megoldanod.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként rajongsz a művészetekért, az alkotás, a kreativitás a véredben van. Kifejezetten szeretsz elmerülni a fantázia világában, hiszen új ötleket, inspirációt gyűjthetsz így magadnak.

(ZodiacLife)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top