nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ez a 3 csillagjegy a legnagyszerűbb barátnő

Ez a 3 csillagjegy a legnagyszerűbb barátnő

Három csillagjegyben született nőkben teljes mértékig megbízhatsz. Legyen ő a szerelmed vagy a barátod, hogy kételkedned, csalódnod sosem fogsz a hölgyben, azt horoszkóp is bizonyítja. Mindez persze némi feltételt is követel. Hogy melyik három csillagjegy hölgyei a legnagyszerűbbek? Íme.
NLCafé
f Ajánlom

A csillagjegyek a hűségben, a kitartásban, a megbízhatóságban is eltérnek egymástól. Mindenki másként értelmezi a kapcsolatokat, más szempontok fontosak. És ez így is van jól. Nem állítjuk, hogy egyik csillagjegy jobb vagy rosszabb a másiknál, csupán más. Ettől különleges és egyedi.

Az asztrológia szerint három csillagjegy hölgyeivel kötött házasságok a legtöbb esetben egész életre szólóak. Ha barátként élvezed a társaságukat, akkor is számíthatsz rá, hogy ők hosszan kitartanak melletted.

A Kos hölgyeknél a tisztesség dominál

Ha egy Kos jegyű hölgy barátságát vagy szerelmét élvezed, biztos lehetsz benne, ő nem az, aki érzelmi drámákkal bombáz majd téged. Ellenben a tisztelet és az őszinteség annál inkább jellemző rá. Ugyanakkor elvárásokat is támaszt. Egy Kos nő jelszava a zéro-tolerancia. Ne próbáld meg átverni, soha ne hazudj, és légy hozzá hűséges. Az sem árt, ha a döntések előtt kikéred a véleményét. Szeresd őt feltételek nélkül, és életre szólóan magad mellett tudhatod.

Az Ikrek hölgyek szenvedélyesek

Egy Ikrek jegyű hölgy mellett sem unalmas az élet. Annak ellenére, hogy gyakran a kiszámítatlansággal jellemzik őket, ez csöppet sincs így. Nagyon kitartóak tudnak lenni, és feltételek nélkül szeretnek barátként és a párkapcsolatban is. Mindez addig igaz, amíg inspirálod az Ikrek nőt. Amíg úgy érzi, barátként vagy társként a szellemii partnere is vagy, akivel bármilyen témáról beszélgethet, addig szárnyalni fog veled a kapcsolatban. Szeretőként pedig megtapasztalhatod, mennyire lenyűgöző és szenvedélyes tud lenni.

A Szűz hölgyek kitartóak

A Szűz jegyű hölgyek híresek megbízhatóságukról. Ha egyszer kimondják a boldogító igent, a végsőkig kitartanak melletted. Az is igaz, hogy a Szűz nő sem adja magát feltételek nélkül. Anyagi és érzelmi biztonságot vár tőled. Ha ezt meg tudod adni, cserében mindent megtesz érted. A Szűz hölgy barátságát pontosan ugyanez jellemzi. Ha hosszas analizálást, kiértékelést követően a bizalmába fogad, kitart melletted jóban, rosszban.

Három igazán megbízható csillagjegy
Három igazán megbízható csillagjegy

(PQ)

Megosztás Facebookon