Horoszkóp

Ezért megy tönkre a párkapcsolatod, miután belemerültél az ezotériába

Szinte kivétel nélkül mindenki megtapasztalta, azután, hogy belemerült az ezotériába, és spirituálisan kezdett gondolkodni, a párkapcsolata tönkrement. Aztán, könnyen lehet, a következők sem voltak igazán sikeresek. Vajon miét történhet meg ez? A jelenségre megtaláltuk a magyarázatot.

Ha ezotériával kezdtél foglalkozni – márpedig nyilvánvalóan így lehet, ha olvasod ezt a cikket –, tapasztalhattad, hogy addig jól működő párkapcsolatod viharos sebességgel ment tönkre. De vajon miért áll a szerelem útjában a spirituális gondolkodás?

Amikor rálépsz a spiritualitás, az ezotéria ösvényére, szép lassan változni kezdesz. Felnyílik a szemed, másként látod magad körül a világot. Addig tökéletesnek vélt szerelmed is mintha más lenne. Pedig ő most is pontosan ugyanaz, aki volt – te változtál, te változol.

A változás az életed része, semmi probléma nincs vele

A gond abból fakad, ha társad csöppet sem nyitott az ezotériára. Elutasítja azt, boszorkányságnak vagy ostobaságnak véli. Lassacskán úgy tekint rád, mint aki meghibbant. Az egyre tornyosuló viták és ellentétek pedig gyorsan szakításhoz vezetnek.

Nemcsak a párkapcsolatodat veszíted el, a spiritualitás útján haladva egyre több közeli barátod is elpártolhat mellőled. Ha már elindultál, nem tudsz visszafordulni, és nem tudsz lelépni az ösvényről, tovább kell haladnod, bármennyire fájdalmas is. Egy idő után újabb ismeretségeket kötsz, ismét szerelmes leszel.

Csalódásokon át vezethet a spirituális gondolkodás

Könnyen lehet, az újabb szerelemből még az előbbinél is gyorsabban józanodsz ki, hiszen sokkal előbb látod a közöttetek feszülő különbségeket, ellentéteket. A spirituális ébredés pontosan ezzel jár. Hozhat nehéz és fájdalmas időszakot, kemény, már-már beavatásszerű állapotot, de valójában pontosan ez is történtik veled. Megérted, a világ több annál, mint amit a szemeddel látsz.

A türelem és a kitartás előbb vagy utóbb meghozza a rózsáját. Rátalálhatsz azokra a barátokra és partnerre, akik ezoterikus gondolkodásoddal együtt elfogadnak, tisztelnek és szeretnek. Felismered, ők is pontosan úgy vagy nagyon hasonlóan vélekednek a világról.

Tönkre teheti a párkapcsolatot az ezoterikus gondolkodás
Tönkre teheti a párkapcsolatot az ezoterikus gondolkodás

(via EvoMe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top