nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
6 jel, hogy őrangyalod kapcsolódni próbál veled

6 jel, hogy őrangyalod kapcsolódni próbál veled

Nem könnyű az angyalok üzeneteit megérteni, hiszen többnyire szimbolikusan küldik őket. Hogy tudhasd, mikor próbálja őrangyalod felvenni veled a kapcsolatot, hat erős jelet gyűjtöttünk össze.
NLCafé
f Ajánlom

Az angyali jeleket csöppet sem egyszerű észrevenni, mert szimbolikusak, vagy olyan módon érkeznek, amiből egyáltalán nem egyértelmű, hogy az üzenet lenne. Amikor többször találod magad szembe hasonló jelekkel, akkor érdemes már elgondolkodnod, talán őrangyalod próbálja veled a kapcsolatot felvenni.

Őrangyalod mindenkor ott van veled, de nem dönthet helyetted, sőt addig nem is nagyon segíthet, amíg kifejezetten nem kéred meg rá. Beavatkozik a legszükségesebb esetekben, például érzékelheted angyalod jelenlétét, amikor balesettől óv meg. És milyen jelekkel próbál üzenni, amikor segíteni szeretne? Íme.

1. jel, amit őrangyalod küld

Igen jellemző jel, amikor váratlanul rád hullik egy madártoll. Amikor ez történik, biztos lehetsz benne, őrangyalod vigyáz rád, védelmez, és nagyon szeret.

2. jel, hogy őrangyalod kapcsolódni próbál veled

Amikor a megszokotthoz képest jobban figyelsz önmagadra, vagy valamin épp álmodozol, őrangyalod is egyszerűbben tud üzenni neked. Előrdordulhat, hogy erős és szokatlan érzés borít el, mintha lenne veled valaki. Ő az.

3. jele, amikor őrangyalod üzen

Néha előfordul, hogy furcsa és megmagyarázhatatlan illatot érzel. Nem tudod, honnan jön ez a finom illat, de ott van az orrodban. Ez is egy újabb jele az angyali jelenlétnek.

4. jel, amit őrangyalod küld

Amikor látsz egy kisbabát mosolyodni, aki épp elfordítja tőled a fejét és látszólag a “semmibe” néz, máris tudhatod, nem vagytok egyedül, az angyal a babával beszélget.

5. jele őrangyalod jelenlétének

Az is őrangyalod üzenete, amikor valahol nagyon kellemes és lágy dallamok csendülnek fel. Szinte  semmiből hallod meg, és sokáig emlékszel rá.

6. jel, amellyel őrangyalod üzen

Csillogó fényekkel is üzenhet őrangyalod. Váratlanul megcsillan valami a közeledben, kellemes érzéseket okozva.

Őrangyalod szimbolikusan üzen neked
Szimbolikusan üzen őrangyalod

(Parhlo)

Megosztás Facebookon