Horoszkóp

Hihetetlen üzenettel tért vissza a halálból

Egészen döbbenetes a rákbetegsége miatt kómába esett Anita története, akit a halálból segítettek vissza az orvosok, és aki egészen elképesztő üzenetet hozott a túlvilágról.

A súlyos rákbetegségben szenvedett Anita Moorjani kómába esett. Az orvosok nem láttak esélyt a gyógyulásra, az asszony szervei leálltak. Néhány órával később felébresztették, hogy családja elköszönhessen tőle.

Az asszony a kómában fekve halálközeli élményt élt át. Anita elmesélte, mindent látott, ami a kórteremben körülötte zajlott. A férjét, aki fogta a kezét, az orvosokat, akik lélegeztetőgépre kapcsolták. Az ágyon fekvő testét, sőt azt is tudta, azzal megszűnt a kapcsolata.

Aztán káprázatos fényt látott. Érezte elhunyt hozzátartozóinak jelenlétét és szeretetét. A lelkek beszéltek hozzá, és útmutatást adtak neki. Felkínálták a lehetőséget, visszatérhet az életbe, vagy maradhat, ha úgy dönt. Az asszony először nem akart visszatérni, aztán mégis az életet választotta. Már azt is tudja, a Mennyország nem egy hatalmas hely valahol a felhők fölött, hanem egy állapot.

Az elképesztő tapasztalatnak és felismerésnek köszönhetően Anita megértette a négy éve tartó betegsége okát, megértette, mennyire rombolta a testét a bűntudat, és mennyire nem szerette önmagát. Visszatértét követően néhány hét alatt teljesen felépült a nyirokrendszerét megtámadó rákból. Csodás gyógyulására az orvosok egyszerűen nem találtak magyarázatot.

Élete a halálközeli élményt követően alapvetően változott meg. Tudott hinni önmagában, a világban, az egészségben, a párkapcsolatban, a létezésben. Azóta azt állítja, az életben öt igazán fontos dolog létezik.

  • A szeretet az első. A lefontosabb pedig, hogy önmagunkat tudjuk szeretni.
  • A második, hogy merjünk élni. A legtöbben félnek a haláltól, félnek az élettől. Ezt az érzés kell mielőbb elengedni.
  • A harmadik érték a humor és a nevetés. Legyünk vidámak, élvezzük az életet.
  • A negyedik tapasztalat, hogy az élet ajándék. Semmilyen tárgy nem lehet olyan értékes, mint az életünk.
  • Az ötödik is nagyon fontos, merjünk önmagunk lenni! 
Megértette az élet értelmét, miután visszatért a halálból
Megértette az élet értelmét, miután visszatért a halálból

(Three Arts Child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top