Horoszkóp

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp – 1. rész

A kelta állathoroszkópot a holdhónapok alapján készítették el, ezért 13 különböző jegyből áll. Valamennyi jegyet – a kelták hite szerint – egy-egy állat szelleme ural. A horoszkópból megtudhatod, milyen üzenet érvényes rád 2017-ben, és mi az, amire érdemes odafigyelned.

A kelták az állatok szellemének erejében is hittek. A holdnaptár szerinti valamennyi holdhónapot egy-egy állattal jelölték. A születési időpontok közül keresd meg a sajátodat, és olvasd el, mit üzen számodra az állathoroszkóp 2017-re. Nem mellesleg pedig azt is megtudhatod, melyik állat szelleme lakozik benned.

A természethez igen közel álló kelták nemcsak az állatokat tisztelték különleges módon, a fákat pontosan ugyanígy becsülték. Állathoroszkópjuk mellett talán még ismertebb a kelta fahoroszkóp. A kelta horoszkóp első részében az első hét állat horoszkópját olvashatod el december 20. és július 7. között.

A kelta állathoroszkóp holdhónapjai

  • Szarvasbika – december 24. – január 20.
  • Oroszlán – január 21. – február 17.
  • Kígyó – február 18. – március 17.
  • Róka – március 18. – április 14.
  • Tehén – április 15. – május 12.
  • Tengeri csikó – május 13. – június 9.
  • Ökörszem – június 10. – július 7.

Kelta állathoroszkóp: a szarvasbika

Új kihívást, lehetőséget keresel idén. Ne felejtsd, a sors mindenkinek a rászabott feladatot kínálja. Próbáld megérteni, valójában nem az a lényeg, hogy a szerelem talál rád, vagy valami egészen más újdonság. A kitűzött céljaidat most elérheted vagy megvalósíthatod.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

Kelta állathoroszkóp: az Oroszlán

A tettek és a kötelezettségek kerülnek előtérbe az oroszlánoknál, ami érintheti a munkát, de épp így a párkapcsolatot is. Érdemes kimondanod a partnerednek, hogy szereted, és fontos a számodra. Az sem árt, ha mindemellett odafigyelsz a testi és a lelki egészségedre is.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

Kelta állathoroszkóp: a Kígyó

Adódhatnak idén konfiktusok, félreértések a családoddal és a barátaiddal. Mint máskor, most is megtalálod a módját, hogyan kerüld el a csapdát. Légy mindenképpen óvatos, tartsd a határokat. Munkádat energikusan végezd. Kerüld a negatív gondolatokat.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

Kelta állathoroszkóp: a Róka

Hihetetlen történetet mesél neked valaki. Légy óvatos, a kevesebb ugyanis mindig több. Fontos döntéseket inkább kétszer gondolj át, mint gyorsan belevágj valami újba. Figyelj a megérzéseidre.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

Kelta állathoroszkóp: a Tehén

Próbáld meg kerülni a stresszt, amikor a nyaralást tervezed. Nem lesz könnyű, sőt tapasztalni fogod, hogy problémákat gördít eléd az élet. Az üzleti életben ugyanakkor szinte biztosra mehetsz, sikeres időszak vár rád.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

Kelta állathoroszkóp: a Tengeri csikó

Nagy fába vágtad a fejszédet, amibe komoly erőfeszítéseket kell tenned. A kemény munka meghozza a gyümölcsét, az életednek egy új szakasza kezdődhet el. A feszített tempó közepette mindenképpen szánj időt a pihenésre, a kikapcsolódásra is.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

Kelta állathoroszkóp: az Ökörszem

Kihívások elé állhatsz idén. Könnyen lehet, hogy visszaülsz az iskolapadba, vagy egy új munkát, új pozíciót vállalsz. Figyelj az egészségedre, fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet fogyassz mindennap.

Ezt üzeni a kelta állathoroszkóp - 1. rész

(thrive) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top