Horoszkóp

Ezt üzeni a Hold az egyes csillagjegyekben járva – 1. rész

A Hold energiáinak kezelésében és felhasználásában sokat segít, ha tudjuk, épp melyik csillagjegy alatt jár, és mit üzen nekünk abban.

Hold a Kosban

Ez az időszak remek lehetőséget nyújt, hogy új projektekbe, vállalkozásokba kezdjünk. Úgy érezhetjük, hogy a dolgok ilyenkor felgyorsulnak. Bár a céljainkhoz is közelebb visz, dühbe is könnyebben hoz a Hold a Kosban járva.

Hold a Bikában

A Bika alatt is a vállalkozások boldogulását segíti a Hold – amibe ekkor fektetsz, az hosszú távon megtérül. Ebben az időszakban nehéz változtatásokat létrehozni, ezért inkább csak hagyd magad sodródni az árral. Az ízlelőbimbóid viszont nagyon aktívak, ezért érdemes ekkorra időzíteni egy gourmet-vacsorát!

Ezt üzeni a Hold az egyes csillagjegyekben járva - 1. rész

Hold az Ikrekben

Az Ikrek idején nyissunk a változásra. A problémáinkat is könnyebben oldjuk meg ilyenkor. A társaságban tobzódhatunk, és új kapcsolatok kialakítására is remek ez az időszak.

Hold a Rákban

A Rák alatt az érzelmeké a főszerep. Ez idő tájt mélyebben kapcsolódhatsz magadhoz és a szeretteidhez is. Kiváló alkalom, hogy intimebbé tedd a párkapcsolatod, vagy jobban elmerülj a családdal kapcsolatos teendőkben.

Hold az Oroszlánban

Ebben az időszakban nyugodtan foglalkozz többet magaddal, légy kicsit önző! Az álmaiddal, a kívánságaiddal, a vágyaiddal. Csak arra ügyelj, hogy ne kényeztesd túl magad.

Hold a Szűzben

A Szűzben járva a Hold segít minket bármilyen egészségügyi problémánk végére járni, vagy komplex ügyeket intézni. Precízebbek lehetünk, ugyanakkor racionálisabbak is – ne lepődjünk meg, ha néha hideg fejjel gondolunk olyan dolgokra, melyekre máskor érzelmekkel szoktunk. 

awakening people

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top