Horoszkóp

Így fejezik ki az érzelmeiket a csillagjegyek – 1. rész

A horoszkópod most elárulja, mennyire vagy képes kifejezni az érzéseidet.

Kos

A Kos nehezen tudja magában tartani a dühét. Mivel erős egyéniség, a szomorúsága is olyan erős érzelmeken keresztül nyilvánul meg, mint a düh vagy a paranoia.

Bika

A Bika nem szereti, ha a környezete sebezhetőnek látja, ezért ha bántja valami, hajlamos teljesen magába fojtani, és megpróbál egyedül megküzdeni az érzelmeivel.

Így fejezik ki az érzelmeiket a csillagjegyek - 1. rész

Ikrek

Bár az Ikrek nagy késztetést érez rá, hogy kiadja magából a felgyülemlett dühét vagy bánatát, a dolog vége mindig az, hogy egyedül leül, és túlanalizálja a problémáját – ez pedig még depresszióhoz is vezethet!

Rák

A Rák szinte sóvárog az emocionális támogatásért, ha bántja valami. Bár szeret erősnek látszani, a segítségben bízva inkább kitárulkozik.

Oroszlán

Az Oroszlán igazi drámakirálynő, aki nem csak hogy kimondja, túl is játssza az érzelmeit. Néha ő is saját színjátéka áldozata lesz, és sokszor maga sem tudja, hol húzódik a határ valóság és dráma között.

Szűz

A Szűz, ha szomorú, senkit nem bír elviselni maga körül. Őt képtelenség megvigasztalni vagy tanácsokkal ellátni – szerencsésebb egyedül hagyni, hogy maga oldja meg a problémáját.

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top