Horoszkóp

Válassz egy ábrát és fedezd fel a lelked üzenetét!

Úgy érzed, akadályhoz érkeztél az életedben? Ez a játékos teszt segít, hogy rájöjj, merre tarts tovább!

 Ha úgy érzed, jól jönne egy kis útmutatás, nincs más dolgod, mint gondolkozás nélkül rábökni arra az ábrára, amelyiket a legközelebb érzed magadhoz! Fontos üzenetet rejt, amely egészen a lelked mélyéből fakad. Kezdhetjük?

Válassz egy ábrát és fedezd fel a lelked üzenetét!

1. Ying Yang

Van az életednek egy vagy két olyan része, amely próbára tett az utóbbi időben. Most azonban lehetőséged van rá, hogy pozitív rezgésekkel töltsd fel, és kitakarítsd belőle a negatív energiát.

2. Kérdőjel

Az életben is egy nagy kérdőjel lebeg a fejed felett, és hamarosan ideje lenne döntened: mit kell tenned ahhoz, hogy egyszerre légy sikeres és hű önmagadhoz? A változást se utasítsd el, hiszen lehet, hogy a segítségedre lesz!

3. Kalapács

Itt az ideje, hogy elengedd a múltat, a sérelmeket, a negatív gondolatokat. Csak így válhatsz nyitottá az új, friss és lendületet hozó tapasztalásokra.

4. Gyűrű

Nem ártana végiggondolnod, megvan-e az egyensúly a kapcsolataidban. Könnyen lehet, hogy ennek hiánya okoz problémákat a jelenlegi életedben.

5. Súlyzó

Ha a súlyzót választottad,  szükséged van rá, hogy kilépj a komfortzónádból, és olyan dolgokba is belevágj, amiktől eddig halálra rémültél.

6. Bicikli

A bicikli arra emlékeztet, hogy te vagy az egyetlen, aki igazán irányítja az érzelmeit, a gondolatait, az életét. Te döntöd el, mit engedsz be, mit mutatsz meg, és minek hagyod, hogy befolyással legyen rád.

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top