Horoszkóp

5 tipp, hogy használd fel a telihold energiáit

Április 11-én telihold ragyogja be az éjjeli eget. Ilyenkor olyan erős energiák vesznek minket körül, amit nem árt, ha megtanulunk a saját javunkra fordítani!

 Bármelyik telihold előtt és után két nappal érdemes megfogadni az alábbi tanácsokat, amelyek segítenek, hogy hogyan húzz hasznot a fényesen ragyogó Hold energiáiból. Íme, 5 tipp, amit akár már ma bevethetsz – hiszen április 11-én is telihold van!

1. Fogd vissza magad

Teliholdkor kerüld el a konfliktusokat, mert könnyebben eldurvulhatnak, mint máskor!

2. Gondolkodj pozitívan

Telihold idején se feledkezz meg a pozitív gondolatokról. Jó ötlet például papírra vetni, miért vagy hálás, vagy mit szeretnél megvalósítani a jövőben.

5 tipp, hogy használd fel a Telihold energiáit

3. Hagyd szárnyalni a fantáziád

Először képzeld el a legvadabb álmaidat, aztán próbáld őket a realitás talajára kormányozni! A telihold energiái segíthetnek, hogy valóra váltsd őket.

4. Meditálj

Mivel teliholdkor hajlamosabb vagyunk a nyugtalanságra, egy kis meditáció jól jön, hogy megőrizzük a hidegvérünket.

5. Küldj energiát azoknak, akiknek szükségük van rá

Teliholdkor a mi energiáink is erőteljesebben működnek, így segítsd a barátaidat, szeretteidet, vagy a rászorulókat azzal, hogy tisztító, gyógyító gondolatokat – szeretetet, megbocsátást – küldesz feléjük.

theearthcild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top