Horoszkóp

Válassz egy kagylót, és fedezd fel a személyiséged rejtett zugait!

Mindannyiunkban fellelhetők olyan erősségek, amiknek még magunk sem vagyunk a tudatában. A most következő teszt segít, hogy feltárd ezeket a kiaknázatlan lehetőségeket, hogy kihozhasd magadból a maximumot!

 Az alábbi három kagyló közül válaszd ki azt, amelyik a legjobban megragadja a tekinteted! A döntésedet ösztönösen hozd meg, ne gondolkozz rajta túl sokat. Ha készen vagy, görgess tovább, hogy kiderítsd, mit árul el rólad a választott kagyló!

Válassz egy kagylót és fedezd fel a személyiséged rejtett zugait!

1. Intuitívabb vagy, mint gondolnád

A megérzéseid szüntelenül jönnek-mennek, de te figyelmen kívül hagyod őket. Ne tedd! Itt az ideje, hogy figyelmesebben hallgass az ösztöneidre, arra a bizonyos belső hangra. A kifinomult és pontos megérzéseid által közelebb kerülhetsz a céljaidhoz és a sikerhez.

2. Vezetőnek születtél

Sokkal nagyobb hatással vagy a környezetedre, mint gondolnád! Az emberek hallgatnad rád, és értékelik a gondolataidat, így itt az ideje, hogy te is elhidd, inspirálhatsz másokat. Légy bátran magabiztosabb, ha a hangod hallatásáról van szó!

3. Folyamatos tanulásra van szükséged

A te elméd és tested akkor működik a legjobban, ha kihívások elé állítod. Folyamatosan új készségek elsajátítására van szükséged, csak így maradhatsz a legjobb formádban. Ha úgy érzed, egy helyben ragadtál, mindenképp nézz új ismeretek után!

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top