Horoszkóp

3 energiavámpír-típus, aki érzelmileg lemerít minket

Érezted már magad indokolatlanul kimerültnek vagy lehangoltnak? Lehet, hogy egy energiavámpír társasága merített le!

 Az energiavámpír típusú emberek nem véletlenül kapták a nevüket, hiszen embertársaik érzelmi és fizikai energiájával táplálkoznak. Őket éppen az tölti fel, ha lemerítik a környezetükben lévőket. Ám energiavámpírból sem csak egyféle létezik – most sorra veszünk 3 mérgező embertípust, akiket messze kerülj el!

3 energiavámpír típus, aki érzelmileg lemerít minket

1. A mártír 

Az áldozat vagy mártír típusú energiavámpír azzal merít le, hogy bűntudatot ébreszt benned. Állandóan sajnáltatja magát, és érzelmileg manipulál. A saját életéért nem magát, hanem mindig másokat érez felelősnek, így másokat is hibáztat a gondjaiért.

2. A narcisztikus 

Ez a típus az empátia teljes hiányát mutatja. Számára nem létezik olyan helyzet, amiben ne önmagát helyezné az első helyre. Tőled pedig állandó egotáplálást vár, és ha ezt nem kapja meg, arrogáns stílusban érezteti veled, hogy mindig csak második lehetsz.

3. A domináns

 Az alfa-típusú energiavámpírok gyakran a leghangosabb emberek a társaságban. A társaságuk kimerítő, hiszen csak az ő véleményük számít, még akkor is, ha a világot fekete-fehérben látják. Hajlamosak a szélsőséges meggyőződésekre, nem ritkán válik belőlük szexista vagy rasszista személy.

AwakeningPeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top