Horoszkóp

Válassz egy kártyát, hogy megtudd mit tartogat számodra ez a tavasz!

A tavasz általánosan az új kezdetek és lehetőségek szimbóluma. Most megtudhatod, számodra mit tartogat az előttünk álló tavasz!

Ahhoz, hogy utánajárj mit hoz számodra ez a tavasz, nincs más dolgod, mint választani egyet az alábbi, három kártya közül. A választásodon ne gondolkozz sokat, hallgass a szívedre, és arra a kártyára bökj rá, ami a legközelebb áll hozzád!

Válassz egy kártyát, hogy megtudd mit tartogat számodra ez a tavasz!

1. Érzelmi megkönnyebbülés

 Magad is meglepődsz, mennyit pityeregsz az utóbbi időben? Ez azért van, mert olyan dobozok nyíltak ki a lelkedben, amik régóta zárva voltak. Ne aggódj, ez egy egészséges folyamat: azzal, hogy kiadod magadból a feszültséget, új pozitív érzelmeknek csinálsz helyet.

2. Továbblépés

Te is tudod, hogy van az életednek egy olyan része, ahol nem ártana továbblépni. Akár párkapcsolatról, akár munkáról van szó, a jelenlegi helyzet nem tesz boldoggá. Ez a tavasz lehetőséget kínál, hogy továbblépj.

3. Ősi karma

A tavasz számodra belső, lelki változásokat hoz. Spirituálisan magasabb szintre lépsz, fogékonyabb leszel az intuíciókra, és végre teljes valójában megtapasztalhatod a hála érzését. 

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top