Horoszkóp

Mire vágynak a nők? – “Csábító” számmisztika

A számmisztika 11 nőtípust különböztet meg születési dátum alapján. Ezzel könnyen és gyorsan kiderül, hogy melyikük mire vágyik, mi módon lehet elcsábítani, hogyan lehet levenni a lábáról. Csupán a születési dátumból a születésnap számára van szükségünk!

1-es nő

A számmisztikában mindenki 1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született.

Az 1-es nő két dologra vágyik: egyrészt arra, hogy az önállóságát megőrizhesse, másrészt pedig, hogy nő lehessen egy férfi oldalán. Ez a két dolog nem zárja ki egymást.

Hogyan lehet elcsábítani? Úgy lehet elcsábítani egy 1-es nőt, hogy a férfi férfi módjára, határozottan, kezdeményezően lépjen fel, nagyvonalúan, gavallérként udvaroljon. Tenyerén hordozza a nőt, és kényeztesse minden szempontból.

Az 1-es nő szereti a luxust. Egyrészt a drága ékszereket, költséges utazásokat és különleges autókat. Másrészt viszont az egzotikus, különleges, szokatlan élményeket, amelyekkel szereti, ha meglepi őt a társa.

Nagyon fontos az 1-es nőnek, hogy a sikereiről beszámolhasson a partnerének, aki ezt értékelje, és dicsérje. Nem hízelgésre van szüksége, hanem dicséretre, az érzésre, hogy büszke rá a párja.

Az 1-es nő nem bocsát meg, ha átvágja, becsapja, megcsalja a férfi. Első akar lenni, de mindenképpen egyedül akar lenni a férfi életében, szívében és ágyában is. Szó sem lehet arról, hogy másodhegedűs legyen.

Az 1-es nő szenvedélyes, izgalmas szerető. Ehhez olyan partnerre van szüksége, aki szintén tüzes, energikus, forróvérű, de nem szexmániás. A testiség fontos számára, de nem központi kérdés. Sokkal inkább ő maga akar lenni a középpontban, s ha nem kap elég figyelmet, rajongást, akkor megsértődik, és továbbáll. Ezért a kapcsolat tartóssága érdekében sok kedvességre és figyelemre van szüksége az 1-es nőnek.

2-es nő

A számmisztikában mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született.

A 2-es nő elsősorban biztonságra és békére vágyik. Elcsábítani a stabilitás és az elfogadás megmutatásával lehet. Csak úgy lehet őt megnyerni, hogyha érzi a biztonságot, békét és segítségnyújtást.

A másik, ami nagyon fontos a 2-es nő számára, az a család és a gyerekek. Ezért nélkülözhetetlen, hogy mielőbb szóba kerüljön a családalapítás és a közös gyerekek. Természetesen az is elvárás, hogy ezt hivatalossá tegyék, az elköteleződésnek a jelét adva a külvilág számára, hogy ők ketten összetartoznak.

A 2-es nő számára a szeretet kimutatásának egyik legjobb módja a figyelem. A mai rohanó világban talán a legnagyobb kincs, amelyet adhatunk a párunknak, az az időnk, amelyet vele töltünk, úgy, hogy rá figyelünk. Ezt a 2-es nő nagyon tudja értékelni. Így őt megtartani például a rendszeresen kettesben töltött, meghitt hétvégékkel lehet.

A 2-es nő vágyik az elismerésre és a bátorításra is. Mély, bonyolult lelke van, amellyel foglalkozni kell. A férfinak folyamatos érdeklődéséről, együttérzéséről és támogatásáról kell biztosítania őt. Cserébe ő is hasonló segítő hozzáállást fog kapni. A 2-es nőtől nem lehet olyat kérni, amit meg ne tenne szeretteinek.

A 2-es nő számára rendkívül fontos, hogy a férfi mindenben legyen társa. Semmit sem szeret egyedül csinálni, ezért folyamatosan igényli a partnere társaságát. Ő az, aki “sülve-főve” szeret együtt lenni a párjával. Ezért a tartós kapcsolat egyik pillére lehet a közös szórakozás, hobbi megtalálása, ez lehet például horgászás, kertészkedés vagy valamilyen szociális intézmény támogatása.

3-as nő

A számmisztikában mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született.

Úgy lehet meghódítani egy 3-as nőt, hogy vidám, könnyed stílusban társalog vele a férfi. Kellemes az orgánuma, kellemes a megjelenése, fiatalos, könnyed a stílusa és mély, búgó, izgató, izgalmas a beszédhangja.

Fontos, hogy szórakozás legyen a közös életük, “folyamatos szórakozás”. Hogy szórakoztató legyen a férfi a 3-as nő számra, mert abban a pillanatban, hogy unalmas, egysíkú, hétköznapi, szürke lesz a férfi, a kapcsolat is szépen, de nem lassan, el fog sorvadni.

Emellett nagyon jó, ha közösen sportolnak. A tenisz, a röplabda vagy bármilyen labdajáték szóba jöhet. Ezt is lehet rendszeresen csinálni, de ne kelljen kötelező jelleggel. A 3-as nem nagyon szereti, ha bármi rá van erőszakolva, rá van erőltetve.

A szexualitásban is jellemző rá a játékosság, a kíváncsiság. Szívesen kipróbál újabb, szokatlan, meglepő helyzeteket, helyszíneket. Ez is rendkívül izgalmassá és örökké érdekessé teszi az életet. Elengedhetetlen, hogy a férfi ebben is partner legyen.

A 3-es nő kíváncsisága szinte kielégíthetetlen, ezért jó, ha a férfi mindig gondoskodik valami újdonságról. Kitalál, megszervez valamilyen utazást vagy programot, mert csak így tarthatja meg az “illékony”, könnyed 3-as nőt.

A 3-as nő meglehetősen állhatatlan, nehezen kötelezi el magát, könnyen odébbáll, ha konfliktusok, nehézségek adódnak egy kapcsolatban, ezért mindig szükség van újabb és újabb, izgalmasabbnál izgalmasabb rendezvényeken, társasági helyeken való közös megjelenésre.

4-es nő

A számmisztikában mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született.

Egy 4-es nőt kitartóan kell “ostromolni”. Nem könnyű őt meghódítani, elcsábítani, ehhez sok türelemre, kitartásra van szükség. De szükség van még a megnyerő vagy inkább meggyőző külsőre is: ápoltság, nyugalom, fegyelmezettség, erkölcsi tartás.

Állandóságra és kiszámíthatóságra kell törekednie a férfinak, ha meg akarja tartani a 4-es nő nehezen megszerzett bizalmát. Kerülnie kell minden váratlan eseményt, mert azt a 4-es nő rosszul viseli.

Nélkülözhetetlen, hogy a kapcsolat komollyá válása után hivatalosan is összekössék az életüket, vagyis a férfinak belátható időn belül feleségül kell vennie a nőt. Ezt nagyon fogja értékelni a 4-es nő, és biztosan hűséges, odaadó társa lesz a férfinak. Hiszen a 4-es nő, ha elkötelezi magát, azt komolyan gondolja.

A közös életben a 4-es nő számára nagyon fontos, hogy mindketten mindig lépésről lépésre tudják, hogy mi a következő feladat, mi a rövid, közép- és hosszútávú cél a kapcsolatban, a közös dolgokban.

Ugyanakkor könnyen el is lehet játszani a 4-es nő bizalmát. Ahhoz bizonyítható hűtlenségre vagy valamilyen erkölcstelen, elítélhető botrányra van szükség.

Nagyon fontos a 4-es nő számára az anyagi biztonság, ezért csak egy olyan partner mellett érzi magát jól, aki hasonlóan szorgalmasan dolgozik, gyűjtöget, s értékeli a megszerzett vagyont, és abból egy jó befektetést tud csinálni, vagyis földet venni, házat építeni, fejlődni évről évre úgy, hogy közben nem kockáztat.

5-ös nő

A számmisztikában mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született.

Az 5-ös nő elsősorban szabadságra és izgalmakra vágyik. Éppen ezért elcsábítani őt valamilyen látványos, drága, szokatlan szerenáddal vagy programmal lehet. A csábításhoz hozzá kell, hogy kapcsolódjon a luxus, a fényűzés, az értékes, drága kellékek, ékszerek, ruhák.

Megtartani már sokkal nehezebb, hiszen nagy kihívás megtalálni a szabadságnak azt a fokát, ami engedi az 5-ös nőt levegőhöz jutni, de ugyanakkor a kötődés is kellően erős marad ahhoz, hogy ne éljen vissza ezzel a szabadsággal. Hisz az 5-ös nő nem a hűségről híres. Élhet a szabadsággal, de vissza nem élhet! A helyes mértéknek a legjobb megtalálási módja a folyamatos kommunikáció, a gyakori beszélgetés erről a témáról. Egy okos férfi ezt úgy irányítja, hogy az 5-ös nőben ösztönösen meglévő fejlett igazságérzetre apellál, miközben az éppen zajló, aktuálisan ezzel a témával foglalkozó gondolatokat is megfogalmazza, vagy akár kimondatja, szembesíti vele.

Nagyon fontos, hogy ne laposodjon el a párkapcsolat, ne legyen unalmas, mert ha kihűlnek az 5-ös nő érzelmei, ha eltűnik a szenvedély a kapcsolatból, akkor ő azonnal odébbáll.

Az 5-ös nőnek sok kapcsolata van, mindenkit ismer. Éppen ezért, hogyha egy párkapcsolata megszűnni látszik, akkor általában van helyette öt-hat új jelentkező. Az 5-ös nőnek nem okoz gondot azonnal egy újabb kapcsolatba lépni.

Biztosan egy 5-ös szájából hangzott el először, hogy “úgy szép az élet, ha zajlik”. Ezért egy okos férfi kielégíti ez irányú vágyait is. Jó, ha elutaznak valamilyen egzotikus helyre, de ha erre nincs mód, akkor otthon is lehet új ötleteket bedobni. Például keleti napot rendezni: thai ételt készíteni, amelyet a földön ülve és pálcával kell elfogyasztani, miközben kínai zene szól, mécsesek égnek, és füstölők adnak különleges illatot. Esetleg a férfi szokatlan, keleties öltözetben szolgálja fel az ételt. Miért ne? Az 5-ös nőnek nagyon “bejönnek” a színpadias, jól megrendezett jelenetek, amelyek eltérnek a hétköznapi szokásoktól.

6-os nő

A számmisztikában mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született.

Egy 6-os nőt az öt érzékszervén keresztül lehet elcsábítani. Ez azt jelenti, hogy egy kellemes vacsorameghívással vagy egy divatos ruha megvásárlásával, drága ékszerrel, gyönyörű virágcsokorral lehet levenni a lábáról. A 6-os nő arra vágyik, hogy kényeztesse a férfi, hogy minden pillanatban és minden formában kimutassa a rajongását és a szeretetét.

A hétköznapok során a 6-os nő számára nagyon fontos az érintés, hogy érezze fizikailag is a férfi jelenlétét, szeretetét. Nem szeret hosszú ideig egyedül lenni, nem szereti a hűvös, tartózkodó, feszült légkör. Fontos számára, hogy odabújhasson a párjához, hogy rendszeresen és érzéki, gyengéd módon szeretkezhessen a férfival. A kapcsolat tartóssá tételének is ezek az alapfeltételei.

Jó hatással lehet a kapcsolatra egy-egy váratlan gyertyafényes vacsora, amelyet otthon is el lehet költeni, de még jobb, ha ez valami romantikus helyszínen történik. Egyébként is szentimentális, romantikus beállítottságú a 6-os, tehát szeret mindent, ami a holdfénnyel, a klasszikus, olykor kicsit giccses helyszínekkel kapcsolatos. A lényeg, hogy mind az öt érzékszerve ki legyen elégítve. Jó ötlet például valamilyen keleti, fűszeres ételt készíteni, amelyet, mondjuk, a földön, párnákon ülve, pálcával kell elfogyasztani. Ezzel biztosan leveszi a 6-os nőt a lábáról.

A 6-os nő számára fontos a család is. Nemcsak az, hogy partnere legyen, hanem gyerekei is. Azokat is nagyon tudja szeretni, nagyon tud gondoskodni róluk. Ezért a hosszú, tartós kapcsolatnak ez is egy sarkpontja, hogy legyenek közös gyermekek.

7-es nő

A számmisztikában mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született.

A 7-es nő egy igazi titok. Egy olyan titok, amelyet meg kell fejteni, hasonlatos módon, mint egy keresztrejtvényt. Sok-sok beszélgetés, eszmecsere vezet el a 7-es nő szívéhez, és egy férfinak tudomásul kell vennie, hogy egy 7-es nő legbelső intim magánszférájába sosem fog bejutni. A 7-es nőnek van egy olyan belső magja, amelyet senkinek nem mutat meg, senkinek nem nyílik meg. Ezt a férfinak el kell fogadnia, máskülönben illúziókba kergeti magát, és olyan elvárásai lehetnek egy 7-es nővel kapcsolatosan, amelyet egy 7-es nő sosem fog tudni kielégíteni.

A 7-es nő alapvetően tartós kapcsolatra, megbízható társra vágyik, ezért elcsábítani csak kitartással, a megbízhatóság hosszú távú bizonyításával lehet.

A 7-es társának hasonlatosan műveltnek, olvasottnak kell lennie, ezért a 7-es számára sokkal fontosabb, hogy szellemi “útitársat” találjon, semmint az érzelmek, a szeretet kimutatása.

A 7-es szereti a titkokat, a titokzatos dolgokat és embereket. Egy férfi, ha titokzatos, sokkal izgalmasabb, mintha mindent lehet tudni róla, mert nyitott könyv. Tanácsos a férfinak inkább “csukott könyvnek” lennie. Ha keveset beszél, keveset mesél magáról, akkor sokkal többre fogja becsülni őt a 7-es nő, sőt fel fog nézni rá. A 7-es pedig mindenkit szeret, akire fel tud nézni.

A 7-es nő szeret egyedül lenni időnként, rendszeresen. Szereti, ha egy egészséges távolságot meg tud tartani a párjával. Ahogy a Mester is mondta: “Együttlétetekben legyenek távolságok. És a mennyek szellői táncoljanak kettőtök között… Álljatok egymás mellett, de ne túl közel, mert a templom oszlopai távol állanak egymástól, és a tölgyfa meg a ciprus nem egymás árnyékában növekszik.”

8-as nő

A számmisztikában mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született.

Egy 8-as nőt elcsábítani csak szenvedélyes érzelmekkel lehet. Őt hidegen hagyják a klasszikus, hagyományos, szelíd, finom udvarlási módok. Szereti, hogy ha neki hevesen udvarol egy férfi, sőt ostromolja. Szereti a kalandokat, ezért egy férfi úgy is felhívhatja magára a figyelmet, hogy valamilyen különleges, szokatlan helyszínt választ az udvarlásra. Elvárja, hogy a férfi nagyvonalúan, gavallérként udvaroljon. Tenyerén hordozza a nőt, és kényeztesse minden szempontból. A 8-as nő szereti a szenvedélyes, intenzív, kicsit túlzó érzelemmegnyilvánulásokat. Nem olcsó “mulatság” a 8-as nőt levenni a lábáról, és utána meg is tartani.

Mivel a szex fontos a 8-as nőnek, ezért ez sarkalatos pontja a párkapcsolatnak. A férfinak el kell érnie, hogy újból és újból meghódíthassa, míg a nő újból és újból elcsábíthassa a férfit, mert akkor lesz jelen egy folyamatos, jó értelmű feszültség, amely kettőjük között egy vibrálást, egy izgalmas, izgató érzést jelent.

Ha a 8-as nő megtalálja a párját, és ők megjelennek bárhol, akkor ott vibrál a levegő körülöttük. Az is előfordulhat, hogy egy partin el-eltünedeznek, nem tudni, hogy mit csinálnak az alatt a 20-30 perc alatt, csak sejteni lehet. Ez is hozzátartozik ahhoz a fajta játékhoz, amely egy 8-as nő érdeklődését fenn tudja tartani. Nem könnyű egy 8-as nőt megtartani, viszont akinek ez sikerül, az maga is azt tapasztalhatja, hogy az egész élet egy izgalmas kaland a 8-as nő oldalán.

Nemcsak elcsábítani strapás és nagy energiabefektetést igénylő “mutatvány” a 8-as nőt, hanem megtartani is elég nagy kihívás, mert egy 8-as nőnek folyamatosan szüksége van az izgalmas, kalandos történésekre, ezért a közös életnek mindig tartalmaznia kell valamilyen izgalmas kihívást.

9-es nő

A számmisztikában mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született.

Egy 9-es nő vágyik a szenvedélyes szerelemre, vágyik a romantikára és a különleges, intenzív érzelmekre. Nagyon szereti az állatokat, a növényeket, a természetet. Ezért őt randevúra vagy az állatkertbe, vagy az erdőbe kirándulni érdemes vinni.

Nem különösebben érdekli a pompa és a luxus. Így őt nem egy drága étteremben, ékszerekkel lehet elcsábítani, sokkal inkább valamilyen nemes ügy kapcsán lehetséges.

Lehetőleg együtt kell menni vele, természetet járni, vagy jótékony szervezeteknek segítséget nyújtani. Ha egy 9-es nő azt érzi a társán, a férfin, hogy megkapja tőle a támogatást, és megkapja az elismerést, akkor biztosan egy tartós, békés, harmonikus kapcsolat lesz az övék.

Mivel a 9-es nőt minden érdekli, ezért fontos, hogy a társa is hasonlóan széles érdeklődési körű legyen. Kapcsolatuk szempontjából nélkülözhetetlen, hogy a férfi is olvasott, tájékozott és művelt legyen, hogy lépést tudjon tartani a 9-es nővel. Viszont semmi esetre sem szabad rivalizálnia, versengenie a 9-essel. Itt nem egymás túllicitálása vagy legyőzése a cél, hanem a közös érdeklődés és a közös célok megtalálása.

Mivel a 9-es nő hajlamos irreálisan látni önmagát és a világot is, ezért jótékony hatású egy szelíd, segítőkész, de józan gondolkodású férfi, aki igyekszik megelőzni, hogy a 9-es nő téves döntéseket hozzon, és próbálja megvédeni a csalódásoktól. Mindez kicsivel később a 9-es nő számára is kiderül, és akkor nagyon hálás lesz a párjának. Ez pedig még erősebben összekovácsolja őket.

Előnyös, ha közös gyermekek is születnek, akik a gyümölcsei ennek a szövetségnek. A 9-es nő nagyon jó anya. A gyermekeit viszont nem akarja egyedül nevelni, mert ha a megszületésükről ketten döntöttek a férjével, akkor együtt is kell végigvinni ezt a nemes vállalkozást.

11-es nő

A számmisztikában mindenki 11-es, aki 11-én vagy 29-én született.

A 11-es nő arra vágyik, hogy egy férfi megértő, türelmes partnere legyen, ugyanakkor társa legyen egy szellemi szárnyalásban, a felfedezésekben, az újításokban. Elcsábítani a 11-es nőt elsősorban szellemi, intellektuális téren lehet. Fel kell hívni a figyelmét, fel kell ébreszteni az érdeklődését valamilyen extravagáns, különleges, szokatlan témával, helyszínnel. Őt randevúra hívni semmiképpen sem szabad egy szokványos étterembe vagy cukrászdába. Sokkal inkább egy csillagvizsgálóba vagy tropikáriumba, esetleg egy extrémsport-kiállításra.

Amennyiben a férfi nagyon szereti a 11-es nőt, akkor nem esik nehezére azokat a feszültebb, nehezebb időszakait átvészelni, amelyek időről időre igénybe veszik a 11-es és a környezete idegeit is.

A 11-es nő vándorművész, aki nem bírja a korlátokat és szabályokat, tehát abban a kapcsolatban tud megmaradni, ahol nincsenek korlátok és nincsenek merev szabályok. Ez nagyon modern, nagyon liberális gondolkozást feltételez a férfi részéről is, ami nem kis kihívás.

Mivel a 11-es nő rendkívül impulzív, változékony, olykor labilis személyiség, ezért vágyik nyugodt, megbízható partnerre.

Ugyanolyan kihívás megtartani a 11-es nőt, mint elcsábítani, hiszen az érdeklődését fenntartani, a változékony hangulatával lépést tartani nem könnyű feladat.

Változatos programokra, izgalmas utazásokra van szüksége a 11-es nőnek ahhoz, hogy ne unatkozzon. Folyton ösztönösen keresi az új impulzusokat. Ha ezeket nem találja meg a kapcsolaton belül, akkor máshol fogja keresni. Ezt elkerülendő, a férfinak mindig valami váratlant kell bedobnia.

Ha egy 11-es nőt meg tud tartani a férfi, akkor biztosan nem fog unatkozni, izgalmas, eseménydús lesz az életük. Szenvedélyes, odaadó szerelemre számíthat a 11-es nő részéről, hiszen a 11-es nő semmiben nem átlagos, abban sem, ahogy szeretni és szeretkezni tud.

22-es nő

A számmisztikában mindenki 22-es, aki 22-én született.

A 22-es nő elsősorban erős, szenvedélyes férfira vágyik. Fontos számára az intenzív, látványos érzelemkifejezés. Elcsábítani is csak nagy, erős érzelmi megnyilvánulással lehet. Szereti, ha hevesen udvarol neki egy férfi, sőt ostromolja. Szereti a kalandokat, ezért egy férfi úgy is felhívhatja magára a figyelmet, hogy valamilyen különleges, szokatlan helyszínt választ az udvarlásra. Elvárja, hogy a férfi nagyvonalúan, gavallérként udvaroljon, tenyerén hordozza a nőt, és kényeztesse minden szempontból. A 22-es nő szereti a kicsit túlzó érzelemmegnyilvánulásokat. Nem baj, ha udvarlás közben túlzásokba esik: túl nagyra sikerül a virágcsokor, túl hangos a szerenád vagy túl nagy a limuzin stb. Fontos, hogy a 22-es nő nőnek érezhesse magát a férfi oldalán.

Rendszeres és kielégítő szexre vágyik, viszont utálja az unalmas dolgokat, ezért minden szeretkezést különlegessé kell tenni számára. Úgy kell indítani minden esetben, hogy a nő újból és újból elcsábítja a férfit, a férfi pedig újból és újból meghódítja a nőt. Ez már maga lehet az előjáték.

A 22-es nő számára fontosak a nagyra törő célok is. Ezért kedvező, ha a férfi nemcsak támogatja ezek elérésében, hanem aktív közreműködővé is válik azokban. Mivel a 22-es nagyvonalú, szívesen segít szociálisan hátrányos helyzetűeket, kiszolgáltatott, a társadalom perifériájára szorult embereket. A párkapcsolatot szorossá teheti, ha közösen tudnak ilyen ügyekben tevékenykedni.

Természetesen a saját család, a közös gyerekek is összetartó erők a 22-es nő számára, de nem a hagyományos, hétköznapi értelemben. Mint mindent, ezt a témát is intenzívebben éli meg. Ő sokkal szenvedélyesebben szereti a gyerekeit, sokkal erélyesebben harcol értük.

Olvass még izgalmas cikkeket a számmisztikáról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top