Horoszkóp

Ez az 5 állat bukkan fel leggyakrabban az álmainkban – tudd meg, mit jelentenek!

Most kiderítheted, mire utalnak az álmodban látott állatok!

 Az álmaink rengeteget elárulnak a múltunkról, jövőnkről és jelenünkről. Az állatok – különösen néhány – pedig gyakori szereplői az álmoknak. Most utánajárunk, hogy az álmokban leggyakrabban felbukkanó öt állat milyen fontos üzenetet hordoz.

Ez az 5 állat bukkan fel leggyakrabban az álmainkban - tudd meg, mit jelentenek!

1. Kígyó

A kígyó jelenthet pozitív és negatív dolgot is. Előbbi esetben arra utal, hogy igazi újjászületésen mész keresztül, és készen állsz életed egy következő szakaszára. Utóbbiban viszont figyelmeztetés, hogy egy megbízhatatlan személy férkőzött a bizalmadba.

2. Farkas

Az intuitív, erőteljes és magabiztos farkas az álmodban azt üzenheti, hogy ne félj hallatni a hangod, és hallgass bátran a megérzéseidre.

3. Medve

A medvéhez gyógyító energiák társulnak. Ha egy medvével álmodsz, az arra utal, hogy a te gyógyító energiáid is felerősödnek, amiket másokkal és a saját jólétedre is használhatsz.

4. Sárkány

Lehet, hogy félelmetes egy sárkánnyal álmodni, de ne ijedj meg: a sárkány a bőség és a jó szerencse szimbóluma, és ha az álmodban tűnik fel, azt jelenti, védve vagy a negatív energiáktól és szenvedély hajt a célod felé.

5. Kutya 

Ha ugató kutyával találkozol, az arra utal, hogy lehet, kicsit túlzásba vitted a parancsolgatást. Ha egy meghunyászkodó kutyát látsz, az hűtlenséget jelez, ha pedig egy kiskutyát, egy új barátság van kibontakozóban.

AwakeningPeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top