Horoszkóp

3 dolog, amit nem tudtál az auráról

Íme, 3 tudnivaló, ami segít közelebb kerülni az aura fogalmához.

 Hiába használunk nap mint nap olyan kifejezéseket, mint a “nem szeretem, ha belépnek az aurámba” vagy a “negatív az aurája”, az aura fogalma továbbra is egy elég megfoghatatlan, misztikus dolog. Az aura egy energetikai erőtér, ami színes fénnyel veszi körbe az összes élőlényt – embereket, növényeket, állatokat egyaránt. Most elárulunk róla 3 olyan dolgot is, amit eddig tuti nem tudtál!

3 dolog, amit nem tudtál az auráról

1. Tényleg lehet “rossz” az aurád

Az auralátók tudják, valóban létezik olyan, hogy negatív aura. A drog hatására például sötétté, szövevényessé válik az aura, de a depressziósok aurája is könnyen megkülönböztethető életlen volta miatt.

2. Az auránkat nem tudjuk kikapcsolni

Ahogy a fizikai testünk is folyamatosan érzékelhető, úgy igaz ez az energetikai testünkre, azaz az auránkra is. Szóval nincs olyan, hogy egy élőlénynek ne lenne aurája – még álmunkban is körülvesz minket.

3. Az auránk folyamatosan változik

Bár számos teszt létezik, ami azt ígéri, elárulja, milyen színű az auránk, az aura valójában akár pillanatonként is változhat. De idő- és életszakaszonként egészen biztosan.

teenvogue

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top