Horoszkóp

Válassz egy ásványt, hogy megtudd, mi az igazi erősséged!

Szánj egy percet magadra, figyelj befelé, és tudd meg egyetlen választással, hogy melyik a legerősebb tulajdonságod!

A természet kincsei, az ásványok és kristályok mind gyönyörűek a maguk módján. Mindannyiunknak a személyiségéhez passzol valamelyik. Most figyelj egy kicsit befelé, hallgass a megérzéseidre és így válassz egyet az alábbi 4 ásvány közül! A választásoddal megtudhatod, milyen kiemelkedő szellemi képességet kaptál az univerzumtól.

Válassz egy ásványt, hogy megtudd, mi az igazi erősséged!

1. Lazurit – Éleslátás

Nem csak a dolgokat látod át azonnal, képes vagy az emberek, tárgyak, helyzetek körül meglátni az energiát is. Ha fel akarod erősíteni ezt a képességed, helyezz lazurit követ a harmadik szem csakrád, azaz a homlokközpontod környékére.

2. Labradorit – Tisztánhallás

Kiváló hallgatóság vagy, aki egyből kihallja a lényeget a másik mondandójából. De ez még nem minden: spirituális üzenetek felfogására is képes vagy. Egy labradorit kőből készült fülbevalóval még erősebb lehet ez az adottságod.

3. Ametiszt – Felismerés

Az információk olyan könnyen áramolnak végig a tudatodon, semmi erőfeszítést nem kell tenned, hogy megismerd a dolgokat. Egy ametiszt követ a szívcsakrádra téve tovább erősítheted ezt a képességet.

4. Rózsakvarc – Intuíció

Hihetetlenül pontos megérzéseid vannak, minden új helyzetet tűélesen fel tudsz mérni pusztán az érzékeiddel. Egy rózsakvarc követ magadnál tartva ez a képesség csak fokozódik!

 Awakening People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top