Horoszkóp

Tudd meg, mit árul el rólad a kínai horoszkópod! – 1. rész

Ha a csillagjegyed jellemzőit már kívülről fújod, nézd meg, mit mond rólad a kínai horoszkópod!

A kínai horoszkóp nem hónap, hanem születési év szerint határozza meg a jegyeit, éspedig 12-t. Ha kíváncsi vagy, hogyan hatott a személyiségedre a születésed éve, keresd ki a jegyed az alábbi táblázatból, és olvasd el az állatodhoz tartozó jellemzést!

Tudd meg, mit árul el rólad a kínai horoszkópod! - 1. rész

Patkány 

A Patkány jegyében születettek nagyon társasági, szociális lények. Erősségük a kommunikáció és a kapcsolattartás, a munkában és a magánéletben egyaránt. A kapcsolatokat nagyra értékelik, valamint nagylelkű és szenvedélyes emberek.

Bivaly

A Bivaly jegy szülöttei az állati jegyükhöz hasonlóan hihetetlen erővel bírnak. Minden körülmény között talpon maradnak, nem bújnak el a felelősség elől és tiszteletet parancsolóan becsületesek. Ellenben sokszor képesek mindent a saját érdekeltségeikhez igazítani.

Tigris

A Tigris évében születetteket mély intuíciókkal és beleérzéssel áldotta meg a sors. Kreatív személyiségek, akik nagyon magabiztosak is  bár a kritikát nem viselik könnyen. Mozgalmas típusok, nem bírnak egy helyben maradni.

Nyúl

A Nyúl jegyűek kellemes, vonzó, udvarias emberek, akik ha tehetik, kerülik a konfliktusokat. A figyelmük könnyen elkalandozik és hajlamosak konzervatívan gondolkozni.

Sárkány

A Sárkány évében születettek annyira karizmatikusak, hogy szinte beszippant az aurájuk. Vagy kiemelkedően tehetségesek, vagy az intelligenciájukkal magaslanak ki a többiek közül. Nincs szükségük rá, hogy erőfeszítéseket tegyenek, perfekcionizmusok mégsem ismer határokat.

Kígyó

 A Kígyó jegyűek nagyon bölcs és töprengő típusok, akik szeretik kianalizálni a dolgokat. Romantikusak, ám a féltékenységre és a titkolózásra is hajlamosak. Igazi egyéniségek, akik jól kezelik a magányt is.

Truth Inside of You

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top