Horoszkóp

Ismerd meg az ideális szexpartnered a csillagjegyed segítségével! – 1. rész

A horoszkópod most elárulja, melyik csillagjeggyel tombol köztetek a szexuális összhang!

Kos

A Kos inkább hódítani szeret, mint meghódítva lenni, sőt az ágyban is szereti ő leigázni a másikat. Imádja, ha a hajába túrnak, vagy ha megragadják a tarkóját. Tüzességéhez legjobban az Oroszlán, a Mérleg, az Ikrek vagy a Skorpió jegyűek illenek.

Bika

A Bika inkább érzéki, mint nyers szexuális lény. Az illatok, a fények ugyanolyan fontosak számára, mint az érintések. A tökéletes szexuális partnert nem hajszolja, inkább csak ül és várja, hátha rátalál. Ha Skorpió, Rák, Szűz vagy Bak, akkor tuti nem fog benne csalódni.

Ismerd meg az ideális szexpartnered a csillagjegyed segítségével! - 1. rész

Ikrek

Az Ikrek imád flörtölni és az ágyban is nyitott marad a kommunikációra – és minden egyébre is! Kísérletező és játékos, ebben pedig a Kos, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő lehetnek partnerei.

Rák

A Rák egyszerre érzelmes és szenvedélyes szerető, aki a kreativitást sem hagyja a hálószobán kívül. Az orális kényeztetésben valószínűleg nincs párja – kivéve a Bikát, az Oroszlánt, a Bakot vagy a Halakat, akivel nagyon egymásra tudnának hangolódni!

Oroszlán

Az Oroszlánokat szokás egoistának és önzőnek tartani, ám az ágyban nagylelkűek és figyelmesek. Az előjátékot egyenesen imádják, és a hátuk az egyik legérzékenyebb pontjuk. Akivel összeillenek: Kos, Nyilas, Skorpió, Oroszlán.

Szűz

 A Szűz, a nevével ellentétben nem egy ártatlan virágszál! Imádja az érzéki, gyengéd érintéseket, és az őszintesége az ágyban is egyik legnagyobb erénye. A Bikával, a Mérleggel, a Halakkal vagy a Bakkal kiválóan együtt tudnának működni!

Truth Inside Of You

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top