Horoszkóp

5 jel, hogy magas a rezgésszinted

Ha ezeket a jeleket tapasztalod magadon, minden okod megvan az örömre! A magas rezgésszint ugyanis azt jelzi, sínen vagy.

 Mindannyian kibocsátunk valamilyen fokú rezgést, ám biztos te is érezted már néhány ember jelenlétében, hogy mintha valósággal vibrálna az illető körül a levegő. Az alacsony rezgésszint annak a jele, hogy nem azt csináljuk, amit szeretnénk, többre vágyunk az élettől. A magas vibrálás pont ennek az ellenkezőjét jelenti: jó úton haladunk a céljaink felé, és sorra beteljesülnek a vágyaink. Most segítünk felismerni, épp mennyire vibrál magasan a lényed!

5 jel, hogy magas a rezgésszinted

1. Már ébredéskor izgalom tölt el

Ha nem jelent gondot feltápászkodni az ágyból, sőt alig várod, hogy elkezdődjön a nap, biztos, hogy magas szinten rezegsz!

2. Nincs okod az egészségedre panaszkodni

Ha lélekben feltöltve érzed magad, a tested is energikusabban és ellenállóbban működik.

3. Tisztán ki tudod fejezni magad

A magas vibrálás számos területét megkönnyíti az életünknek: például gördülékenyebben kommunikálunk, és nem jelent gondot az őszinteség sem.

4. Stabil az anyagi helyzeted

A vonzás törvényéből kiindulva, a pozitív energiák még több jót hoznak az életünkbe. Így a magas rezgéshez szerencse is társul.

5. Hagyod magad sodródni az árral

 Kiegyensúlyozottnak érzed magad, így nem jelent gondot, hogy beleengedd magad az események folyamába.

The Mind’s Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top