Horoszkóp

Így használd a 4 arkangyal energiáit, hogy elindulj a gyógyulás útján!

Több életenergiára van szükséged, testi-lelki gyógyulásra vágysz? Most megtudhatod, hogyan segíthet a 4 fő arkangyal!

Akár mentálisan, akár fizikailag érzed kimerültnek magad, az angyali energiák segítenek, hogy erőre kapj! Most mindent megtudhatsz a 4 fő arkangyalról: hogy miben segítenek, és azt is, hogyan tudod előhívni őket.

Így használd a 4 arkangyal energiáit, hogy elindulj a gyógyulás újtán!

 A 4 fő arkangyal

Rafael arkangyal

Ha kifejezetten gyógyulni szeretnél, hívd segítségül a gyógyító arkangyalt, Rafaelt! Ehhez használj ánizs- vagy levendulaillatot, jádekristályt, minél több sárga és zöld színt! Ha az energiáját keresed, fordulj Kelet felé, lehetőleg egy keddi napon!

Michael arkangyal

Michael arkangyal a harcos. Megvéd a rossz energiáktól, és segít hogy megszabadulj a mérgező kapcsolatoktól. Mirtuszolajjal, tiszta kvarccal, piros és arany színekkel hívhatod segítségül. Övé a déli irány és a vasárnapi nap.

Gabriel arkangyal

Ha az elveszett kreativitásodat keresed, vagy a gyermekedre kérsz áldást, fordulj Gabrielhez! A jázmin illata, az akvamarin köve, a narancs és a kék színek, a nyugati irány és a hétfői nap lesznek a segítségedre.

Uriel arkangyal

Ha igazságra és békére vágysz az életedben, Uriel fog segíteni. Vedd körbe magad a kamilla és a szantálfa illatával, az obszidiánkővel, barna és zöld színekkel, valamint fordulj minél többet Észak felé, és használd ki a szerdai napokat!

Awakening People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top