Horoszkóp

Ez a legtitkosabb félelmed a csillagjegyed szerint – 1. rész

Minél világosabban látjuk a félelmeinket, annál könnyebb legyőzni őket! Ebben segít most a horoszkópunk.

Kos

A Kosok csak egy dolognál félnek jobban egy küzdelem elvesztésénél: egy barát elvesztésétől. A gond csak az, hogy a verseny hevében nem vesznek tudomást erről a félelemről, utólag azonban mély fájdalmat élhetnek meg.  

Bika

A Bikák a legkényelmesebb lények a világon! Imádnak jókat enni, a barátaikkal lenni, vagy csak bámulni a kandallóba egy kényelmes fotelből. Az anyagi stabilitás pedig elengedhetetlen feltétele a kényelmüknek, így legnagyobb félelmük is anyagi helyzetük megváltozása, valamint ha emiatt alakítaniuk kell a megszokott életformájukon.

Ez a legtitkosabb félelmed a csillagjegyed szerint - 1. rész

Ikrek

Az Ikrek gyakran változtatnak a véleményükön, ötleteiken, meggyőződéseiken. Az ok: nem szeretnek ragaszkodni. Ők attól rettegnek, hogy olyan komoly kérdésekben kell döntsenek, ami az egyik vagy a másik oldalhoz köti majd őket.

Rák

A Rákoknak semmi problémájuk a komfortzónájukkal – életük végéig ellennének a falaik között! Legnagyobb félelmük, ha ki kell bújniuk a páncéljukból. Pedig nem árt megpróbálniuk, hiszen utána félelem nélkül élhetnek majd!

Oroszlán

Egy Oroszlán semmitől sem retteg jobban, mint hogy észrevétlen marad. Számára, amit más nem lát, az meg sem történt. Ez a félelem szüli feltűnési vágyát, amit számtalan módon próbál kielégíteni: az öltözködésével, a viselkedésével. 

Szűz

 A Szűz jegy szülötteit a tökéletlenség minden formája megrémíti. Ha rendezett életükbe hiba csúszik, elfogja őket a rettegés. Valójában azonban azért akadnak fenn a külső hibákon, mert halálosan félnek attól, hogy egyszer napfényre kerülnek a saját hiányosságaik is. 

simplecapacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top