Horoszkóp

Találd meg a tökéletes parfümöt a csillagjegyed segítségével! – 1. rész

Hiányzik, hogy legyen egy illat, amit tökéletesen a sajátodnak érzel? A csillagjegyed most segít, hogy rátalálj a hozzád illő parfümre!

Jobbkor nem is érkezhetne a parfümhoroszkóp, mint Valentin-nap előtt! Ha te is parfümöt kértél a szerelmedtől, még időben vagy, hogy rátalálj a tökéletes illatra, ami téged is boldoggá tesz és őt is!

Kos

Az energikus Kos nem fél a kihívásoktól, de nehezére esik a koncentráció. A cédrusolaj illata segít, hogy az adott pillanatra fókuszáljon, de ne veszítsen a lelkesedéséből.

Bika

Megbízható, művészi és érzéki – ilyen egy Bika nő az egyik oldaláról. A másikról pedig elfogult és makacs. A dohányvirágot tartalmazó illatok segítenek a Bikáknak, hogy megnyíljanak és kielégítik a legjobb minőség iránti vágyukat is.

Találd meg a tökéletes parfümöt a csillagjegyed segítségével! - 1. rész

Ikrek

A kommunikatív és társasági Ikrek intelligens és elbűvölő, ám a pletykálkodás sem áll tőle távol! A levendula nyugtató illata kiegyenlíti a benne tomboló ellentéteket.

Rák

A Rák érzékeny, kitartó és hűséges, de a hangulatingadozások sem kerülik el. A gardéniavirág illata segít neki, hogy megőrizze a nyugalmát.

Oroszlán

A romantikáért és a reflektorfényért rajongó Oroszlánhoz a rózsa illata passzol a legjobban. A rózsa kihangsúlyozza az Oroszlán nő természetes lényét, és előcsalja a valódi értékeit.

Szűz 

 Az igényes és hűséges Szűz mindig kimondja, amit gondol. Őszinte jelleméhez az összetéveszthetetlen tömjénillat illik leginkább.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top