Horoszkóp

Ezeket az angyalokat kérd, ha elutazol!

Az angyalok segítenek az utazás anyagi fedezetének előteremtésében és abban is, ha nem tudsz elutazni. Ezért bármit is tervezel a nyárra, érdemes őket kérned!

Angyalaid segítenek előteremteni az anyagiakat

Angyalaid szíves örömest segítenek a nyaralásod megszervezésében és finanszírozásában is, hiszen pontosan tudják, mennyit dolgozol, és azt is, hogy milyen nagy szüksége van a testednek és a lelkednek a pihenésre. Ha nem tudod, hova menj nyaralni, vagy azt hiszed, nincs elég pénzed a vakációra, kérd angyalaid segítségét! Elmondhatsz egy ehhez hasonló fohászt:

“Drága angyalaim, úgy érzem, nagy szükségem lenne a testi-lelki felüdülésre, és az egész családomat boldoggá tenné egy közös nyaralás. Segítsétek előteremteni a nyaralásunk anyagi fedezetét, és segítsetek, hogy az egész család elégedett legyen a vakációval, és mindannyian boldogan, kipihenten térjünk haza az utazásból! Kérlek, segítsetek, hogy a számunkra lehető legjobb vakációra elmehessünk!”

Ezeket az angyalokat kérd, ha elutazol!

Természetesen ez a szöveg csak irányadó, nyugodtan fogalmazd bele a saját vágyaidat, szempontjaidat. A lényeg, hogy szívből jöjjön a kérésed, és utána dőlj hátra: figyeld a jeleket, használd ki a kínálkozó lehetőségeket! Biztos lehetsz benne, hogy életed egyik legszebb nyaralása vár rád és a családodra!

Chamuel arkangyal segít a bepakolásban

Már tudod hova mész, sőt már az indulás napja is közeledik, és elérkezett a bepakolás pillanata. De hol vannak a bőröndök? Hol a strandtörölköző? Hova tetted tavaly a bikinid? És a pumpát a matrachoz? Nos, a pakolásban az egyik legjobb segítőtárs Chamuel arkangyal. Az ő feladata, hogy mindent lásson, mindennek tudja a pontos helyét, és ezáltal minden megtalálásában segítsen. Elég egy gyors fohász: “Chamuel arkangyal, kérlek, segíts gyorsan megtalálni a …-t!”  Ezután csendesítsd le az elmédet, és kövesd az angyali vezettetést! Chamuel máris ott terem melletted, hogy a gardrób legeldugottabb zugából a kezedbe adja a hiányzó ruhadarabokat.

Rafael arkangyal védelmez az úton

A hagyomány szerint Rafael arkangyal az utazók védelmezője, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy igen hatékonyan végzi az úton lévők segítését. Érdemes tőle már az indulás előtt segítséget kérni és elmondani neki, hogy milyen támogatást és védelmet szeretnénk az útra. Például kérhetünk gyors megérkezést épségben, vagy akár ráérősebb, kényelmesebb stresszmentes utazást is – ki-ki kedve és vágyai szerint. Rafael a határátkeléseket zökkenőmentessé teszi, a reptéri sorban állásokat lerövidíti, az egész utazás kényelméről gondoskodik, és a poggyászokra is odafigyel – ha megkérjük rá!

Gábriel arkangyal a legjobb tolmács

Nyaralás közben (és persze bármikor máskor is) Gábriel arkangyal van segítségedre abban, hogy jól tudj kommunikálni. Gábriel arkangyal segít, hogy megértsd az idegen nyelvű beszédet, és abban is, hogy te magad is sokkal jobban fejezd ki magadat idegen nyelven. Érdemes az ő segítségét kérni, ha külföldön nyaralunk, és nem az anyanyelvünkön kell megszólalnunk!

Ússz a sellőkkel!

Ha vízparton nyaralsz, és szeretnél biztonságban úszni a tengerben, tóban vagy folyóban, kérheted a sellők védelmét és segítségét. Ezek a “vízben élő” szeretetteljes természetangyalok felelnek minden vízi élőlényért, de szívesen és hatékonyan segítenek a víz közelében lévő embereknek is. Kérheted tőlük, hogy az úszástanulásban segítsenek, tegyenek jobb úszóvá, vagy vigyázzanak rád, amíg a vízben leszel, esetleg egyszerűen csak derítsenek jókedvre pancsolás közben! Ha kéred őket, a sellők vigyáznak gyermekeidre is, amíg pancsolnak.

Mihály arkangyal tisztítja, védelmezi a szállodai szobádat

Ha megérkezel egy szállodába és elég érzékeny vagy, rengeteg “otthagyott” energialenyomatot és alacsony rezgésű energiát érezhetsz a szobádban. A mások által szétszórt, számodra kellemetlen energiák, valamint negatív energiák jelenlétére utalhat, ha minden ok nélkül kényelmetlenül érzed magad a szállodában, ha nem tudod kialudni magadat, vagy ha éjszaka gyakran felriadsz álmodból. Mihály arkangyal az, aki segít neked az alacsony rezgésű energiák kipucolásában. Kérd meg őt, hogy tisztítson ki minden negatív energiát a szobából (attól függetlenül, hogy azok milyen forrásból származnak). Miután Mihály arkangyal elvégezte a tisztítást, kérd meg, hogy ragyogó arany-fehér angyalfénnyel és szeretettel töltse meg a szobát, így megakadályozod, hogy újabb félelemalapú energiák halmozódjanak fel benne.

Ha otthon pihensz, őrangyalaid segítenek

Ha nincs lehetőséged utazni, kérd meg őrangyalaidat, hogy segítsenek neked egy pihentető hosszú hétvégét szervezni. Kérj inspirációt tőlük, hogy milyen tevékenységekkel pihenhetnéd ki magadat és töltődhetnél fel annyira, mintha legalább két hetet nyaraltál volna. Ezután engedj az égi vezettetésnek, és kövesd a megérzéseidet: többek között újfajta tevékenységekre, hobbikra, másfajta étkezésre és új gondolkodásmódra inspirálhatnak az angyalaid annak érdekében, hogy feltöltődhess.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top