nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Horoszkóp
Ezt tartogatja 2017 a Kos számára

Ezt tartogatja 2017 a Kos számára

2017-ben új izgalmaknak nézel elébe, és jobban uralod majd az érzelmeidet. Lássuk, mi mindent tartogat még az új év számodra, ha a Kos jegyében születtél!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 Ha a Kos jegyében születtél, a 2017-es év új lehetőségeket és kihívásokat tartogat, amikhez rengeteg energiára lesz szükséged. Most izgalmas információkat tudhatsz meg, mi vár rád a szerelemben, a munkában és az egészségben!

Szerelem

2017 a szerelem éve a Kosok számára! Ha már megtaláltad a párod, idén elmélyülhet a kapcsolatotok, te pedig bátrabban mutatod majd ki az érzelmeidet, ami jót tesz majd a szerelmi életednek. A nagy beszélgetések és az elsöprő szenvedély egyszerre jellemzi majd a kapcsolatodat. Ha babát szeretnél, 2017-ben megvalósulhat az álmod!

Ezt tartogatja 2017 a Kos számára
Forrás: yourtango

Ha éppen szingli vagy, idén megtalálhatod a párod, ehhez mindössze nyitottabbnak kell lenned. Menj új helyekre, ismerj meg új embereket, ha pedig a régi szerelmek jönnek szembe, hallgass a megérzéseidre!

Karrier és pénzügyek

2017 sok változást tartogat a karrierben is. Ha nem szereted a munkád, ne halogasd tovább, hogy válts! Ehhez azonban megtakarításra is szükséged lesz, így a nagy döntést alapozza meg egy kis spórolás.

Egészség

 Ebben az évben megeshet, hogy fáradtabbnak érzed majd magad. Jó hír azonban, hogy a nappali fáradtsághoz pihentetőbb éjszakai alvás társul majd. Az izmaidra fokozottan ügyelj, minden edzés előtt melegítsd be, edzés után pedig alaposan nyújtsd le őket!

SunSigns

Megosztás Facebookon