Horoszkóp

Gyerekhoroszkóp: ez vár a 2017-ben születő gyerekekre!

A 2017-ben születő gyerekek nagyon különbözőek lesznek. Még az egy jegyen belül születettek között is óriási eltérés lesz. Ezáltal nem lehet általánosítani. Ebben az évben valóban individuális, egyedi, "egyenruhától" mentes babák születnek. Szóval a szülőkre nagy kihívás vár. Akár van már gyermekük, akár most születik az első. Az is biztos, hogy a gyermekek gondosan kiválasztják azt a családot, ahova érkeznek. Az egyediséget tovább színesíti az egyéni horoszkóp, ami a pontos születési óra-perc ismeretében, vagyis az aszcendenssel még eredetibb lehet.

Ahogyan a csillagászat, úgy az asztrológia is pontos számításokon alapuló tudomány. Ebből adódik, hogy olykor nem ugyanazon a napon lép át a Nap a következő jegybe, mint előző évben. A Gergely naptár pontatlan (négy évente, a szökőévvel hozza be az eltérést), míg az asztrológia precízen követi az aktuális csillagmozgásokat.     

Kos 2017.03.20. – 2017.04.18.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Kos jelében születő gyerekek nem lesznek olyan nyughatatlanok, mint a tipikus Kos gyerekek. A kiegyensúlyozottságukat több bolygó is mutatja: a Bikában járó Mars és a retrográd bolygók. Előbbinek azért van nagy jelentősége, mert a Mars a Kosok uralkodó bolygója, a Bikában járva lecsillapítja, és gourmand-ná teszi őket. A retrográd bolygók mély érzést és befelé fordulást hoznak a személyiségükbe. Az április 3. után született babák tehetsége művészi irányt vesz. Különösen a zene és a tánc területén érdemes fejleszteni őket. 10-e után születettek beszédkészségét és mozgását ellenőrizni kell.

Bika 2017.04.19. – 2017.05.19.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Bika babák semmilyen vonatkozásban sem lesznek egyformák. Amíg a Nap a Bika jelében jár, a többi bolygó “cikázni” fog: hol jegyet, hol irányt váltanak. Ettől teljesen eltérő habitusúak lesznek. Azok a gyerekek, akik április 19-én születnek, végtelenül békések és lassúak lesznek. Akik 20-án, azok már energikusabbak, akik 21. után születnek, még mozgékonyabbak, és akik 28. után, azok egy percig sem maradnak egy helyben. Szóval az első pillanattól óvni kell őket, mert nem sok veszélyérzetük lesz. A május 16. után születő babák tehetsége a manuális és a reál tantárgyak területén lesz páratlan.

Ikrek 2017.05.20. – 2017.06.20.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben az Ikrek kicsik 4 részre oszthatóak: 1. Akik június 4. előtt születnek, mindig mindenből kettőt akarnak. Két kézzel fognak, két lábon állnak. 2. Akik június 4-én és 5-én születnek, szociálisan érzékenyek, segítőkészek lesznek. Ragaszkodni fognak a családjukhoz, de ebből olykor konfliktusuk adódik majd. 3. Akik június 6-án születnek, csodaszép babák lesznek, akiknek a szépérzéke fejlett lesz, de kissé lassú felfogásuk miatt noszogatni kell majd őket. 4. Akik június 7. után születnek, gyors felfogásúak, kicsit türelmetlenek, de jól motiválhatók lesznek. Utóbbi főleg finomságokkal, vagy pénzzel.

Rák 2017.06.21 – 2017.07.21.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Azok a Rák csemeték, akik július 5. előtt születnek, megfontoltak és kiegyensúlyozottak lesznek. Tehetségük a képzőművészetek terén kiemelkedő. 6-án a Merkúr belép az Oroszlánba, és ettől ezek a babák önbizalommal telik és nemes gondolkodásúak lesznek. Mindig középpontban akarnak lenni, ettől remek vezetővé válhatnak. Már pici korukban dirigálni fognak az egész családnak. A szülőknek ezt ésszerű keretek között kell tartaniuk. 20-án a Mars is belép az Oroszlánba. Ettől azok a gyermekek, akik 20 után születnek, “uralkodói” attitűddel fognak rendelkezni. A világ a lábaik előtt fog heverni. Szóval sokra vihetik.

Oroszlán 2017.07.22. – 2017.08.22.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A 2017-ben az Oroszlán jegyében születő gyerekek rendkívül sok energiával és öntudatossággal lesznek megáldva. Ugyanis nemcsak a Nap, hanem a Mars is az Oroszlánban fog járni. Ettől akár erőszakossá is válhatnak. Tehát fontos a kellő szigor és a következetesség. Máskülönben egy alkalmazkodni, udvariasan viselkedni képtelen ember lesz belőlük. A sport a leghatékonyabb nevelőeszköz. Már egészen kicsi korban tanácsos sportolni vinni őket. Július 26. után születetteknek fontosak lesznek az észérvek. Így őket könnyebb lesz terelgetni. De az augusztus 13. után születettek túlzásba vihetik a kérdezősködést.

Szűz 2017.08.23. – 2017.09.21.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A 2017-ben születő Szűz jegyű kicsik 3 csoportba oszthatók. Uralkodó bolygójuk, a Merkúr jegyváltásai eltéréseket hoznak a jellemükben, az érdeklődésükben és a felfogóképességükben. Azok a babák, akik augusztus 30-ig születnek, analitikus, elemző gondolkodásúak lesznek. Elengedhetetlen számukra, hogy értsék, mi miért történik. Azok a gyerekek, akik augusztus 31. és szeptember 9. között születnek, nem vesznek olyan tragikusan dolgokat, mint a tipikus Szűzek. Bennük több önimádat lesz, így könnyebb élet vár rájuk. A 10-e után született gyerekek éles szeműek és éles eszűek lesznek. Komoly karriert futhatnak be.

Mérleg 2017.09.22 – 2017.10.22.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Mérleg gyerekek szó szerint szerencsés csillagzat alatt születnek. Különösen azok, akik október 9-ig világra jönnek. Ugyanis Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a Mérleg jelében jár. Ez áldást hoz rájuk. Nagy dolgokra születnek: nemes lelkű vezetőkké, tanítókká, diplomatákká válhatnak, ha kezdetektől magas színvonalú oktatást kapnak. Azoknak sem kell aggódniuk, akik 10-e után születnek, mert ők anyagi bőségben élhetnek majd. Előtte előfordulhatnak veszteségek, de csak azért, hogy megbecsüljék a vagyonukat. Épp ezért már kiskorukban okos pénzbeosztásra, “befektetésre” kell nevelni őket.

Skorpió 2017.10.23 – 2017.11.21.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben a Skorpió gyerekek nevelése nem lesz olyan nehéz, mint általában. Sokat finomít a karakterükön a tény, hogy egyik uralkodó bolygójuk, a Mars a Mérlegben jár, a másik, a Plútó a Bakban. Előbbi diplomatikussá és közkedveltté teszi őket. Rendkívül udvariasak lesznek, akik tekintettel vannak másokra. Ettől a “csapatjátékos” hozzáállástól válnak népszerűvé. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés életet szimbolizál bármibe fognak. Spirituális és pszichiátriai képességeik az emberekkel való foglalkozás felé terelgeti őket. De a színpad sem kizárt. Szóval sokan fogják lesni a szavaikat.

Nyilas 2017.11.22. – 2017.12.20:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A 2017-ben születő Nyilas gyermekek egészségére oda kell figyelni. Ez különösen a december 1. előtt születettekre vonatkozik. Csodálatos regenerálódóképességük van, de ezt olykor megelőzi valami ijesztő tünet. Komolyan kell venni, de a szülőknek tudniuk kell, hogy az egésznek nagyobb a füstje, mint a lángja. Jupiter, a nagy szerencse, és Vénusz, a kis szerencse bolygója is hat a betegség területén. Szóval happy end lesz. A december 1. után születettek egészsége már nem hoz izgalmakat. Náluk a beszéd és a mozgás igényelhet korrekciót. Folyton tele lesznek nagy volumenű tervekkel. Emiatt vissza kell hozni őket a földre.

Bak 2017.01.18-ig. és 2017.12.21-től:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A 2017-ben születő Bak gyermekek két nagy csoportja különíthető el: 1. Azok akik az év legelején születnek, ugyancsak több csoportot alkotnak, mert Merkúr “cikázik”: január 4-ig megfontolt, kitartó, 4 és 12 között elvont, idealisztikus, 12 után céltudatos, takarékos jelleműek. Ez a gondolkodásukat, a beszédüket és a mozgásukat is áthatja. 2. A 2017 december végén születő gyermekek szintén többfélék lesznek: 23-ig fölényes, indulatos, 23. és 25. között egyenes, őszinte, 25. után melankolikus vonások dominálnak. Mivel év végén Szaturnusz már a Bakban jár, ezek a csemeték szorgalmasak és becsvággyal teliek lesznek.

Vízöntő 2017.01.19. – 2017.02.17.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

2017-ben azok a Vízöntő gyerekek, akik január 28. előtt születnek, könnyen nevelhetők és érzékenyek lesznek. Művészetek felé vonzódnak a fiúk is. 28-án Mars belép a Kosba, és erős, erőszakos, célratörő jellemvonásokat hoz. A sportolás az egyetlen nevelési eszköz. Itt megtanulják a fegyelmet és a játékszabályokat is. Február 6-án Jupiter, a bőség bolygója hátrálni kezd, és ettől ezek a babák visszafogottabbakká válnak. Szeretnek egyedül lenni, és filozofikus témákon merengeni. Hagyni kell őket. 7-én Merkúr belép a Vízöntőbe, amitől a babák mindent a megszokottól és elvárttól eltérő időben és módon fognak csinálni.

Halak 2017.02.18. – 2017.03.19.:

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A 2017-es Halak csemeték sem lesznek egyformák. Több csoportra osztható jellemmel érkeznek: 1. Február 25-ig jóindulat és jó emberismeret, illetve -szeretet lesz jellemző. 2. Február 26. és március 9. között erős kettősség fogja jellemezni őket: az odaadás és az önzés felváltva fog érvényesülni. 3. Anyagias és remek gazdálkodó hajlam miatt jól fognak bánni a pénzzel a március 10-e után születtek. Ez már kiskorukban meg fog nyilvánulni. Minden sikerük alapja a megfelelő vércukorszint. Ha éhesek, nem tudnak koncentrálni. 4. Március 13. után születettek gyors felfogásúak, de hosszan koncentrálni képtelenek lehetnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top