Horoszkóp

Ilyen anyuka válik a csillagjegyekből – 1. rész

Kíváncsi vagy, milyen anyuka válik majd belőled? Már édesanyaként szeretnél kicsit többet megtudni magadról? Derítsd ki a horoszkópod segítségével az anyasághoz való viszonyodat!

Kos

A Kos anyukából szuper példakép válik csemetéje számára. Nagyon támogató szülő, bár néha kissé túl szigorú tud lenni. A szabályai viszont korrektek és észszerűek, babusgatásban pedig nincs párja!

Bika

A Bika mindenkivel érzékeny és védelmező, akit szeret – a gyerkőcével pedig különösen! Mindent megtesz, hogy a gyereke mindenből a legjobbat kapja, és semmiből ne szenvedjen hiányt.

Ilyen anyuka válik a csillagjegyekből - 1. rész

Ikrek

Az Ikrek a lelke mélyén maga is gyereknek érzi magát, ezért nála szórakoztatóbb, játékosabb anyukát kívánni sem lehet! Azonban figyelnie kell rá, hogy egy kicsit szigorúbb legyen, és ne csússzon át a játszópajtás kategóriába.

Rák

A Rák a tökéletes anyuka megtestesítője. A Rák anyák hihetetlen érzékkel rá tudnak kapcsolódni a gyermekük igényeire és érzelmeire, így maximálisan megértőek és segítőkészek. Egyetlen hibájuk van: hajlamosak túlfélteni csemetéjüket.

Oroszlán

Az Oroszlán nők teli vannak életerővel és lelkesedéssel, ez pedig szuper minta a gyerekek számára. Nem kérdés, hogy a házban az Oroszlán anyuka az úr, ám parancsoló természete mellett mindent megad a csemetéjének.

Szűz

 A Szűz édesanya tiszta és barátságos környezetet teremt a gyermekének. Nála jobban senki nem figyel az egészségre és a tanulásra, ezért a gyerkőc nem is lehetne biztosabb kezekben! Azonban a Szűz anyuka hajlamos túl szigorú és túl merev szülő lenni, aki nem mutatja ki eléggé szeretetét.

Sunsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top